Close
Eladják a Kennedy-család ikonikus villáját, ilyen pazar a 12 milliárdos ingatlan

Eladják a Kennedy-család ikonikus villáját, ilyen pazar a 12 milliárdos ingatlan

A Kennedy-család francia Riviérán található egykori villája harmincöt millió dollárért vagyis megközelítőleg tizenkét milliárd forintért jelent meg az ingatlanpiacon. 

Kennedy-ék tudták, milyen egy luxusvakáció. A legendás család egykori villájában pedig most egy új tulajdonos tapasztalhatja meg ezt az élményt. A Dél-Franciaországban, a Côte d’Azur vidékén található negyvennégy hektáros birtok, a Domaine de Beaumont ugyanis új gazdát keres.

A Valbonne és Mougins települései között fekvő impozáns rezidencia 1920-ban épült, a neves francia építész, Jacques Couëlle munkájának köszönhetően. Úgy tudni, a kilenc hálószobás birtok a Kennedy-klán nyaralójaként szolgált 1938 és 1940 között.

Az egyedülálló ingatlan ráadásul csupán tíz kilométerre található Cannes-tól, a kastély szobáiból pedig pazar kilátás nyílik a tengerre.

A provence-i stílusú birtok rendkívül elegáns belső terekkel rendelkezik. Hatalmas márványlépcső vezet az emeletre, az enteriőrben lenyűgöző intarziák, monumentális csillárok vonzzák a tekintetet. Az első emeleten található az étkező, a nappali, a reggelizőhelyiség és a konyha, de itt kapott helyet a moziszoba, a borospince, egy fürdő és egy hatalmas gardróbbal felszerelt, tágas lakosztály. Nyolc hálószoba található még az emeleten, valamint további konyhát is kialakítottak.

A kert mellett sem lehet elmenni szó nélkül. A parkban hatalmas úszómedence, teniszpálya, olajfaliget és csodálatos virágoskertek várják az új tulajdonosokat.

(Forrás: RobbReport, fotók: cotedazur-sothebysrealty.com)

luxusingatlan | birtok | villa | kennedy | cote d’azur

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram