Close
Kész, nincs tovább, ez a legjobb dolog a karanténban

Kész, nincs tovább, ez a legjobb dolog a karanténban

Megint házhoz jön a világbéke.

Már tavasszal is az egyik legjobb dolognak éreztem, hogy az encsi Anyukám mondta mögött álló csapat a fővárosba is eljuttatta fantasztikus pizzáit. Eddig erre egyedül a Gourmet fesztiválokon volt lehetőség, vagy lehetett menni az encsi étteremig, vagy a miskolci Világbékéig, vagy idéntől az egri Brumbrumig és a debreceni Világbékéig. Utóbbit kivéve nekem mindegyikben volt szerencsém megfordulni, mindegyiket szeretem, de azért hetente vagy havonta az ember mégsem autózik oda vissza három-négyszáz kilométert pár szelet pizzáért.

Azt se hagyjuk figyelmen kívül, hogy nem éppen fogyókúrás finomságokról beszélünk, de ha az ember amúgy mozog meg odafigyel arra, mit eszik, akkor egy kis szénhidrát néha belefér. Ugye? Na ugye.

Testvérlapunkon, a Playeren Rétsági kolléga éppen készül átalakítani az életmódját, úgyhogy ő ne figyeljen, de mindenki más igen – tavasz után ismét lehet rendelni a Pizza, Kávé, Világbéke zseniális, Olaszországot a Kárpát-medencébe katapultáló, intenzív pizzaszeleteit.

Egyébként a tulajdonos-alapító Dudás fivérek előbb fognak nyitni pizzériát Magyarország legkisebb településén, mint Budapesten, szóval ezért is érdemes lecsapni erre a lehetőségre. Most ráadásul gondoltak a főváros környékén élőkre is, és egy csomó új hellyel bővítették a listájukat.

“A következő héttől változik a Budapest környéki települések listája, ahová kiszállítást végzünk miskolci éttermünkből: Budapest teljes területe, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Dunaharaszti, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyömrő, Halásztelek, Maglód, Mogyoród, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Pécel, Pilisborosjenő, Pomáz, Solymár, Szada, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vecsés, Veresegyház.”

Budapest és Budapest környéki csomagok tartalma és ára:

Normál box – 6 szelet pizza (4990 forint)

  • 2 szelet: Brindza (tejfölös alap, juhtúró, bacon, szalámi)
  • 2 szelet: Martedi (speck sonka, gorgonzola)
  • 2 szelet: Bolognai ragu, ricotta

Vega box – 6 szelet pizza (4490 forint)

  • 2 szelet: Piaci zöldségek
  • 2 szelet: Sült paprika & feta
  • 2 szelet: Margherita

Szóval újra házhoz jön a világbéke, ami egy apró fénysugár ebben a nagy és hosszú télben. Köszönjük, Dudás testvérek, hogy megszántátok kicsit a fővárost!

Rendelés itt.

(Fotók: Pizza, kávé, világbéke Facebook-oldala)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom