Close
Két Air France-pilóta összeverekedett repülés közben a pilótafülkében

Két Air France-pilóta összeverekedett repülés közben a pilótafülkében

Mondatok, amiket nagyon nem szeretnénk egy repülőút közben hallani.

Felfüggesztették az Air France két pilótáját, miután egy Genfből Párizsba tartó járaton összeverekedtek. Az eset még júniusban történt, a svájci La Tribune beszámolója szerint a pilóta és a másodpilóta röviddel a felszállás után összeszólalkozott, majd egymás gallérját megragadva verekedni kezdtek.

A legénység lépett közbe, hogy szétválassza a verekedő pilótákat, majd a fülkében is maradtak az út végéig, hogy ellenőrizzék a rendet.

Az utat nem kellett megszakítani a verekedés miatt és a repülő is biztonságban földet ért, az ügyben jelenleg is folyik a vizsgálat.

(Forrás: The Guardian, fotók: Unsplash)

repülőút | air france | verekedés | pilóta | repülő

FOLYTASD EZZEL

Erre a tengerpartra vágynak most a legtöbben

Egekben a szállásárak Dohában, nagyon rosszul jár, aki nem foglalt időben szobát a foci vb idejére

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom