Close
Kibérelhető a Napsütötte Toszkána imádott villája, a Bramasole

Kibérelhető a Napsütötte Toszkána imádott villája, a Bramasole

Ha te is imádod Diane Lane főszereplésével a Napsütötte Toszkánát, akkor van számodra egy szuper hírünk: beköltözhető a Bramasole!

Ha szereted a filmet és úgy Toszkánát, akkor egészen biztosan te is fantáziáltál róla, milyen lenne beköltözni egy gyönyörű Toszkán villába, egészen pontosan a meseszép Bramasoléba Cortona mellett. Nos, az álom mondhatni valóra válik: a ház fent van az Airbnb-n és kivehető!

A Villa Laurára átkeresztelt ház eléggé kibővült a filmhez képest: tíz hálószoba és fürdőszoba tartozik hozzá, a masszív birtokon pedig húsz ember is kényelmesen elfér. A birtokon gyönyörű medence, hintaágyak, kültéri étkező (amit persze pizzakemencével is felszereltek) és csodás olasz növényzet vár.

A mindenre kiterjedő felújítással és átalakítással a villa szerintünk egy kicsit vesztett autentikus kopottságának bájából, de természetesen ez lenne a legkisebb bajunk, ha most ott ücsöröghetnénk egy negronival a medence szélén.

A házat legalább hét napra kell lefoglalni, a villától pedig mindösszesen hat perc autóútra van Cortona, valamint a Trasimeno-tó partja, másfél órára pedig Firenze. Azt nem tudjuk, hogy kedves és káromkodó lengyel munkások és egy szülni készülő Sandra Oh jár-e a villához, de szerintünk így is eléggé rendben van.

(Fotók: Airbnb, CN)

ház | villa laura | airbnb | Napsütötte Toszkána | villa

FOLYTASD EZZEL

Így néz ki Jennifer Lopez 15 milliárd forintos villája

Elképesztő környezetben fekszik Kevin Costner pazar és egyébként kiadó birtoka

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram