Close
Kibérelhető a Napsütötte Toszkána imádott villája, a Bramasole

Kibérelhető a Napsütötte Toszkána imádott villája, a Bramasole

Ha te is imádod Diane Lane főszereplésével a Napsütötte Toszkánát, akkor van számodra egy szuper hírünk: beköltözhető a Bramasole!

Ha szereted a filmet és úgy Toszkánát, akkor egészen biztosan te is fantáziáltál róla, milyen lenne beköltözni egy gyönyörű Toszkán villába, egészen pontosan a meseszép Bramasoléba Cortona mellett. Nos, az álom mondhatni valóra válik: a ház fent van az Airbnb-n és kivehető!

A Villa Laurára átkeresztelt ház eléggé kibővült a filmhez képest: tíz hálószoba és fürdőszoba tartozik hozzá, a masszív birtokon pedig húsz ember is kényelmesen elfér. A birtokon gyönyörű medence, hintaágyak, kültéri étkező (amit persze pizzakemencével is felszereltek) és csodás olasz növényzet vár.

A mindenre kiterjedő felújítással és átalakítással a villa szerintünk egy kicsit vesztett autentikus kopottságának bájából, de természetesen ez lenne a legkisebb bajunk, ha most ott ücsöröghetnénk egy negronival a medence szélén.

A házat legalább hét napra kell lefoglalni, a villától pedig mindösszesen hat perc autóútra van Cortona, valamint a Trasimeno-tó partja, másfél órára pedig Firenze. Azt nem tudjuk, hogy kedves és káromkodó lengyel munkások és egy szülni készülő Sandra Oh jár-e a villához, de szerintünk így is eléggé rendben van.

(Fotók: Airbnb, CN)

airbnb | Napsütötte Toszkána | bramasole | toszkána | villa

FOLYTASD EZZEL

Úszó „szigetvárost” épít az óceánszint emelkedése miatt a kedvelt luxusnyaralóhely

Van egy tuti ingatlan-ötleted? Az Airbnb most 38 millió forinttal megtámogatja

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom