Close
Ettől a borzongatóan szép túrafilmtől azonnal a Kilimandzsárón vagy

Ettől a borzongatóan szép túrafilmtől azonnal a Kilimandzsárón vagy

Érzed a hideget, a felhőket, a kavicsokat, az éjszakai szelet, a hajnali napfényt, a gleccsereket. Ez a videó úgy visz fel Afrika csúcsára, mintha te is ott lennél.

Az Altezza Travel készítette ezt a gyönyörű kisfilmet arról, hogyan hódítja meg egy lelkes csoport a Kilimandzsárót, a kontinens legmagasabb pontját. Megkapóan szép felvételek jönnek, amivel pár percre te is elszánt hegymászónak fogod érezni magad.

(Nyitókép: Unsplash)

túra | kilimandzsáró | afrika | video | hegymászás

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram