Close
Jöhet egy éjszaka a kínai nagy falon a csillagok alatt?

Jöhet egy éjszaka a kínai nagy falon a csillagok alatt?

Korábban azt hittük, a lakóhajónál és a világítótoronynál extravagánsabb airbnb-t nem nagyon találunk a piacon, amikor a hagyományos szállások helyett valami izgalmasabbat kerestünk, de azóta történt egy-két dolog.

Konkrétan az Airbnb hivatalos oldala ajánl egy olyan lehetőséget, ami alighanem egyszer adódhat az ember életében. Igaz, ehhez nem csak kreatívnak, hanem mázlistának is kell lennünk.

Egy teljes éjszakát időzhetünk a szabad ég alatt a kínai nagy falon és ha igazán szerencsések vagyunk, mindez egy forintunkba sem kerül.

Annyi a teendő, hogy szellemesen és izgalmasan megfogalmazzuk néhány száz karakterben, miért fontos napjainkban a kultúrák közötti falak ledöntése, és ebben hogyan tudnánk segíteni, illetve miként töltenénk el néhány napot a világ egyik legnagyobb építményében.

A játékra augusztus 11-ig lehet jelentkezni, a nyertesek természetesen magukkal vihetnek valakit a szeptember eleji páratlan élményre, amely naplementés vacsorával és koncerttel egészül ki.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: standard.co.uk, airbnb.com)

kínai nagy fal | játék | airbnb | kiadó | lakás

FOLYTASD EZZEL

Neogótikus toronyból lett elképesztő lakóépület az ikonikus Tribune Tower

Így néz ki Frank Sinatra egykori otthona

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram