Close
Jöhet egy éjszaka a kínai nagy falon a csillagok alatt?

Jöhet egy éjszaka a kínai nagy falon a csillagok alatt?

Korábban azt hittük, a lakóhajónál és a világítótoronynál extravagánsabb airbnb-t nem nagyon találunk a piacon, amikor a hagyományos szállások helyett valami izgalmasabbat kerestünk, de azóta történt egy-két dolog.

Konkrétan az Airbnb hivatalos oldala ajánl egy olyan lehetőséget, ami alighanem egyszer adódhat az ember életében. Igaz, ehhez nem csak kreatívnak, hanem mázlistának is kell lennünk.

Egy teljes éjszakát időzhetünk a szabad ég alatt a kínai nagy falon és ha igazán szerencsések vagyunk, mindez egy forintunkba sem kerül.

Annyi a teendő, hogy szellemesen és izgalmasan megfogalmazzuk néhány száz karakterben, miért fontos napjainkban a kultúrák közötti falak ledöntése, és ebben hogyan tudnánk segíteni, illetve miként töltenénk el néhány napot a világ egyik legnagyobb építményében.

A játékra augusztus 11-ig lehet jelentkezni, a nyertesek természetesen magukkal vihetnek valakit a szeptember eleji páratlan élményre, amely naplementés vacsorával és koncerttel egészül ki.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: standard.co.uk, airbnb.com)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom