Close
Jöhet egy éjszaka a kínai nagy falon a csillagok alatt?

Jöhet egy éjszaka a kínai nagy falon a csillagok alatt?

Korábban azt hittük, a lakóhajónál és a világítótoronynál extravagánsabb airbnb-t nem nagyon találunk a piacon, amikor a hagyományos szállások helyett valami izgalmasabbat kerestünk, de azóta történt egy-két dolog.

Konkrétan az Airbnb hivatalos oldala ajánl egy olyan lehetőséget, ami alighanem egyszer adódhat az ember életében. Igaz, ehhez nem csak kreatívnak, hanem mázlistának is kell lennünk.

Egy teljes éjszakát időzhetünk a szabad ég alatt a kínai nagy falon és ha igazán szerencsések vagyunk, mindez egy forintunkba sem kerül.

Annyi a teendő, hogy szellemesen és izgalmasan megfogalmazzuk néhány száz karakterben, miért fontos napjainkban a kultúrák közötti falak ledöntése, és ebben hogyan tudnánk segíteni, illetve miként töltenénk el néhány napot a világ egyik legnagyobb építményében.

A játékra augusztus 11-ig lehet jelentkezni, a nyertesek természetesen magukkal vihetnek valakit a szeptember eleji páratlan élményre, amely naplementés vacsorával és koncerttel egészül ki.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: standard.co.uk, airbnb.com)

kínai nagy fal | airbnb | kiadó | kína | lakás

FOLYTASD EZZEL

Tizenkét év után újra megnyílik Ázsia legnagyobb vasútállomása

Úszó „szigetvárost” épít az óceánszint emelkedése miatt a kedvelt luxusnyaralóhely

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom