Close
Megtörténhet-e, hogy az utasok kiszavaznak és aztán le kell szállnod a repülőről?

Megtörténhet-e, hogy az utasok kiszavaznak és aztán le kell szállnod a repülőről?

Legközelebb, ha azt fontolgatod, hogy vitába keveredsz egy repülőn, talán érdemes átgondolnod, mert lehet, hogy hirtelen egy valóságshow különkiadásában találod magad.

Egy nemrégiben készült és gyorsan felkapottá vált TikTok-videón egy nő látható, akit az utastársai „kiszavaztak” a Frontier légitársaság Trentonból Atlantába készülő járatáról.

A szóban forgó nő élénk vitába keveredik egy néhány sorral előtte ülő pár tagjaival, majd egy ponton egy másik, láthatóan frusztrált utas is bekapcsolódik a purparléba, aztán egy váratlan húzással közvélemény-kutatást kezdeményez, mondván: tartsa fel a kezét, aki szeretné, hogy a nőt eltávolítsák a járatról.

Mivel a többség az igenre voksolt, a szavazás végén megkérték a nőt, hogy szedje össze a holmiját, aztán ki is kísérték a gépről.

Később kiderült, hogy a vita egy ülőhelycseréből indult ki, amibe a légiutas-kísérők is belekeveredtek.

A légiutas-kísérők mindig szolgálnak fel főtt ételt a hosszú távú járatokon. Gyakran jönnek azonban furcsa óhajok az utasoktól, a Plus Ultra légitársaságnál kabinfőnökként dolgozó Nerea González el is árulta a legbizarrabb eseteket, melyek az első osztályról érkeztek.

(Forrás: Thrillist, fotók: Getty Images)

utazás | repülő | repülés | utasok | szavazás

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

A kiváló borok és világhírű steakek hazája is megnyitja kapuit a távmunkások előtt

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram