Close
Kitaláltad már, hogy mi lesz az ajándék? Lehet egy limuzinos utazás!

Kitaláltad már, hogy mi lesz az ajándék? Lehet egy limuzinos utazás!

Az életben számos olyan alkalom van, amikor szeretnénk különleges meglepetéssel előrukkolni, ám ez elég nehéz, ha már rengeteg ilyen alkalmon vagyunk túl. Egy idő után már minden unalmasnak tűnik, főleg, hogy teljesen kimerítettük az ötlettárunkat, ám nem feltétlenül kell tárgyi ajándékokban gondolkodnunk. Mi lenne, ha egy limuzinos úttal lepnénk meg családtagjainkat, barátainkat? A következő cikkben tehát kiderítjük, milyen előnyökkel jár egy ilyen meglepetés.

 

Limuzin minden alkalomhoz 

 

A limuzinbérlés szolgáltatást egyre többen veszik igénybe, hiszen az élmény talán nagyobb meglepődést vált ki belőlünk, mint egy tárgyi ajándék. Gyakorlatilag nincs olyan alkalom, amelyhez ne passzolna ez az ötlet. Legyen szó születésnapról, névnapról, keresztelőről, ballagásról és még sorolhatnánk tovább. Sőt, a csoportos bulik is igencsak jól sikerülnek, ha a limót választjuk. Ezt bizonyítja a VIP Limuzin stag jeligére elérhető szolgáltatása is, vagyis láthatjuk, hogy a legény- és lánybúcsúk egy központi eleme is lehet a limuzin.

 

Szóval, te is kíváncsi vagy, hogy miért olyan különleges limuzinnal utazni? Most eláruljuk neked.

 

Happy birthday! Szülinapi kocsikázás

 

Minden születésnap különleges, mert mindegyikből csak egy van, így ehhez mérten kell ünnepelnünk is. A Lincoln Town Car limuzinok tökéletesen illenek ehhez az alkalomhoz is. Az öröm pedig garantált. Képzeljük csak el, ahogyan az ünnepelt – mit sem sejtve – kisétál a házából, és hopp, ott várja őt egy limuzin.

A limuzinban minden ember elfér, aki fontos az ünnepelt számára, ráadásul a legjobb zenékkel, finom italokkal és harapnivalókkal tehetjük különlegesebbé a pillanatot. De ünnepelhetjük kettesben is, a szerelmünkkel a születésnapját. Az, hogy ezt hogyan képzeljük el, igazából csak rajtunk és a szülinaposon múlik.

 

A díszítés ugyancsak az alkalomhoz illő módon szervezhető meg. A szolgáltatók általában biztosítanak számunkra lufikat, virágokat, kalapocskát és persze más dekorációs kellékeket is.

 

Miért ne bérelnénk limuzint névnapra is?

 

Azt mondják, hogy a névnapot nem kell komolyan venni, mivel ez az alkalom nem egyenértékű a születésnappal. De mégis ezt ki mondja? Minden családban másféle szokások uralkodnak. Lehet, hogy valaki a névnapot is ugyanolyan fontosnak tartja, és ilyenkor adott a kérdés: mi legyen az ajándék?

 

Egy különleges limuzinos utazás lehet városnéző túra is, sőt a jármű abban is segít nekünk, hogy eljussunk egyik helyszínről a másikra. Szervezhetünk egész napos programot, ebben az esetben szintén jól jön egy elegáns limuzin. A moziból az étterembe, az étteremből más helyszínre fuvarozhat minket, hogy minden perc maximális kényelemben teljen.

 

Te melyik alkalom alatt aknáznád ki szívesen a limuzin által nyújtott előnyöket? Szervezz, bérelj és szórakozz együtt az ünnepelttel!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram