Close
Zártkörű kóstolókra hív Budapest egyik legjobb koktélbárja

Zártkörű kóstolókra hív Budapest egyik legjobb koktélbárja

A Piña Bar kétségtelenül Budapest egyik legjobb bárja. A Madách téren lévő apró, de annál mozgalmasabb hely most tematikus, zártkörű koktélestekre hív, ahol a megkóstolt italokon felül akár tanulhatunk is, hiszen ők sosem restek átadni a tudást. Spiritekről, fűszerekről, magáról a készítésről. Szóval, tudjuk, hol leszel szombat esténként, ha valami különlegesre vágysz!

Valahogy úgy vagyunk most, hogy előbb felsorolunk öt kiváló koktélbárt, mint öt helyet, ahol tökéletes gulyást vagy rakott krumplit lehet enni… de kár ezen búslakodni, talán most, az új időszámítással újraformálódik a fővárosi paletta is. Ezek között a remek bárok között tartjuk számon a Piña Bart is, ahol ugyanúgy jólesik egy rövid pultnál csevegéssel egybekötött whiskykortyolgatás, mint az egész estés egzotikus koktélok próbálgatása, és aztán egy aljas, záró Tubi felhörpintése.

A koronavírus alatt sem tétlenkedtek, online mixeltek, főztek és szórakoztattak, és most is új tervekkel érkeztek, amikre mi is felfigyeltünk. Szombatonként tematikus kóstolóesteket tartanak, fix áron, családiasan, zártkörű rendezvényként. Vitáris Robi, a bár varázslója egyébként is mindig sokat mesél az italokról, alapanyagokról, így pedig még több lehetőségünk lesz, hogy magunkba szívjuk a kevert italok történetét, izgalmait, és persze ízeit.

A programok 20 órától indulnak majd, és körülbelül kétórás szeánszokkal kell számolni, maximum tizenkét fővel és rengeteg finom itallal. Az első, június 20-i kóstoló a gint és a tonikot mutatja be közelről, összesen négy itallal és sok sztorival. A dolog pikantériája, hogy a tonikot egy viszonylag új, hazai termék, az AndTonics adja az esthez. A kóstoló tízezer forintba kerül, ez pedig magába foglalja a négy italt, snackeket és a megszerzett tudást is. Érdemes figyelni a Piña Bar programjait!

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Piña Bar-Facebook)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom