Close
Koktélbárban tér vissza a szemüvegkirály brand

Koktélbárban tér vissza a szemüvegkirály brand

A Tipton elhagyta showroomját, de már vissza is tért, méghozzá egy eléggé különleges helyen.

Aki követi a Tiptont közösségi oldalakon, láthatta, hogy elhagyták eddigi törzshelyüket, a Ferenciek teréhez közeli showroomot. Szerettük ezt a boltot, a látványműhelyt, szerettük az utcáról nézni, hogyan dolgoznak odabent a szakemberek, és gyártják a hazai tervezésű, és láthatóan itthon gyártott, egyedi szemüvegeket.

Viszlát, Showroom! Új korszak kezdődik a Tiptonnál

A koronavírus idején, amikor sok mindennel együtt a szemüveg- és napszemüvegpiac is tetszhalál állapotába került, a Tipton is története legnehezebb időszakát élte meg. Pár nap után viszont beindították az egyik legnagyszabásúbb jótékonysági akciót: szemüveget ajánlottak fővárosi, frontvonalban tevékenykedő egészségügyi dolgozóknak. Közel nyolcszáz szemüveget osztottak ki, aminek kereskedelmi értéke több tízmillió forintra rúg.

A költözés mögött főként gazdasági okok és emelkedő bérleti díjak állnak, de a brand miatt szerencsére nem kell aggódni, képesek adaptálódni a helyzethez. Ennek jele, hogy már megnyitották pop-up boltjukat a belvárosban, a Paulay Ede utca 16. szám alatt.

Ez a BrodyLandhez tartozó The Workshop címe, ami egy műhely és koktélbár/találkozóhely is. Mivel egy működő bárról van szó, aki most vagy a következő három hónapban vásárol szemüveget Tiptonéknál, egy koktélra is vendégül látják.

A Tipton magasabb szintre emelte együttműködését a szemészeti piac egyik fő vezetőjével, a Zeiss-szel. A teljes körű látásvizsgálóterem a világ legújabb és egyben legmodernebb technológiáját alkalmazza az érintésmentes szemvizsgálatok során, szóval nemcsak vásárolni és inni lehet, hanem a látásminőségünkről is pontos képet kaphatunk.

vinylize | showroom | the workshop | napszemüveg | tipton

FOLYTASD EZZEL

Letisztultság, kifinomultság, elegancia és időtlenség jelenik meg a Jean Paul Gaultier új kollekciójában

Februárban új koncepcióval érkezik a Budapest Central European Fashion Week

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram