Close
Koktélbárban tér vissza a szemüvegkirály brand

Koktélbárban tér vissza a szemüvegkirály brand

A Tipton elhagyta showroomját, de már vissza is tért, méghozzá egy eléggé különleges helyen.

Aki követi a Tiptont közösségi oldalakon, láthatta, hogy elhagyták eddigi törzshelyüket, a Ferenciek teréhez közeli showroomot. Szerettük ezt a boltot, a látványműhelyt, szerettük az utcáról nézni, hogyan dolgoznak odabent a szakemberek, és gyártják a hazai tervezésű, és láthatóan itthon gyártott, egyedi szemüvegeket.

Viszlát, Showroom! Új korszak kezdődik a Tiptonnál

A koronavírus idején, amikor sok mindennel együtt a szemüveg- és napszemüvegpiac is tetszhalál állapotába került, a Tipton is története legnehezebb időszakát élte meg. Pár nap után viszont beindították az egyik legnagyszabásúbb jótékonysági akciót: szemüveget ajánlottak fővárosi, frontvonalban tevékenykedő egészségügyi dolgozóknak. Közel nyolcszáz szemüveget osztottak ki, aminek kereskedelmi értéke több tízmillió forintra rúg.

A költözés mögött főként gazdasági okok és emelkedő bérleti díjak állnak, de a brand miatt szerencsére nem kell aggódni, képesek adaptálódni a helyzethez. Ennek jele, hogy már megnyitották pop-up boltjukat a belvárosban, a Paulay Ede utca 16. szám alatt.

Ez a BrodyLandhez tartozó The Workshop címe, ami egy műhely és koktélbár/találkozóhely is. Mivel egy működő bárról van szó, aki most vagy a következő három hónapban vásárol szemüveget Tiptonéknál, egy koktélra is vendégül látják.

A Tipton magasabb szintre emelte együttműködését a szemészeti piac egyik fő vezetőjével, a Zeiss-szel. A teljes körű látásvizsgálóterem a világ legújabb és egyben legmodernebb technológiáját alkalmazza az érintésmentes szemvizsgálatok során, szóval nemcsak vásárolni és inni lehet, hanem a látásminőségünkről is pontos képet kaphatunk.

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom