Close
A legmenőbb napszemüvegek gyártója is beszáll a járvány elleni összefogásba

A legmenőbb napszemüvegek gyártója is beszáll a járvány elleni összefogásba

Szemüveget minden hősnek!

A Tipton Eyeworks az egyik kedvenc hazai brandünk, így meg sem lepődtünk, hogy ők is beszállnak a koronavírus-járvány elleni küzdelembe.

Tegnap ezt a közleményt jelentették meg a honlapjukon:

Szemüveget minden hősnek

Az egész 2020 gyártásunkat személyre szabott dioptriás lencsével adományozzuk a koronavírus ellen harcoló egészségügyi dolgozóknak. A koronavírus egyik pozitív hatásaként kialakulóban van egy új összefogás, az emberek elkezdtek vigyázni egymásra, segíteni másokon. A Tipton csapata is beszáll a COVID–19 elleni hadjáratba.

Nem ülünk tétlenül otthon, mi is harcolunk a vírus ellen. Megteszünk mindent, hogy a frontvonalon küzdő egészségügyi munkatársakat támogassuk, akkor is, ha emiatt veszteségessé is válunk” – jelentette ki Tipton Zakariás, a Tipton Global Kft. alapítója.

Az eddig legyártott szemüvegállományát ajánlja fel a Tipton a tűzvonalban harcoló kórházi alkalmazottaknak. Az indítványhoz a Zeiss Vision Hungary, a Noptiker, az Essilor és a Hoya is társul, így dioptriával ellátott szemüveget kézbesítenek majd az illetékeseknek.

Kiemelten fontos, hogy segítsük a koronavírus elleni küzdelem frontvonalában dolgozókat. A Zeiss számos tevékenységi területe közül cégünk szemüveglencsékkel is foglalkozik, ezért mi ebben tudunk támogatást nyújtani. Felajánlunk száz pár Zeiss szemüveglencsét azok számára, akiknek nem megfelelő a jelenlegi szemüvegük, és munkájukhoz szükségük van éleslátásra! – nyilatkozta Rósa Gergely, a Zeiss kereskedelmi igazgatója.

A leendő Tipton-tulajdonosoknak – munkájuk megszakítása nélkül – elegendő szemvizsgálati eredményt küldeni, valamint egy képet magukról. Ha nem rendelkeznek friss eredményekkel, a cég ingyenesen biztosít szemvizsgálatot, soron kívül. A választott keretek a teljes kollekcióból kerülnek ki.

Itt lehet kapcsolatba lépni a Tiptonnal azoknak, akik szeretnének részt venni az akcióban.

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom