Close
A legmenőbb napszemüvegek gyártója is beszáll a járvány elleni összefogásba

A legmenőbb napszemüvegek gyártója is beszáll a járvány elleni összefogásba

Szemüveget minden hősnek!

A Tipton Eyeworks az egyik kedvenc hazai brandünk, így meg sem lepődtünk, hogy ők is beszállnak a koronavírus-járvány elleni küzdelembe.

Tegnap ezt a közleményt jelentették meg a honlapjukon:

Szemüveget minden hősnek

Az egész 2020 gyártásunkat személyre szabott dioptriás lencsével adományozzuk a koronavírus ellen harcoló egészségügyi dolgozóknak. A koronavírus egyik pozitív hatásaként kialakulóban van egy új összefogás, az emberek elkezdtek vigyázni egymásra, segíteni másokon. A Tipton csapata is beszáll a COVID–19 elleni hadjáratba.

Nem ülünk tétlenül otthon, mi is harcolunk a vírus ellen. Megteszünk mindent, hogy a frontvonalon küzdő egészségügyi munkatársakat támogassuk, akkor is, ha emiatt veszteségessé is válunk” – jelentette ki Tipton Zakariás, a Tipton Global Kft. alapítója.

Az eddig legyártott szemüvegállományát ajánlja fel a Tipton a tűzvonalban harcoló kórházi alkalmazottaknak. Az indítványhoz a Zeiss Vision Hungary, a Noptiker, az Essilor és a Hoya is társul, így dioptriával ellátott szemüveget kézbesítenek majd az illetékeseknek.

Kiemelten fontos, hogy segítsük a koronavírus elleni küzdelem frontvonalában dolgozókat. A Zeiss számos tevékenységi területe közül cégünk szemüveglencsékkel is foglalkozik, ezért mi ebben tudunk támogatást nyújtani. Felajánlunk száz pár Zeiss szemüveglencsét azok számára, akiknek nem megfelelő a jelenlegi szemüvegük, és munkájukhoz szükségük van éleslátásra! – nyilatkozta Rósa Gergely, a Zeiss kereskedelmi igazgatója.

A leendő Tipton-tulajdonosoknak – munkájuk megszakítása nélkül – elegendő szemvizsgálati eredményt küldeni, valamint egy képet magukról. Ha nem rendelkeznek friss eredményekkel, a cég ingyenesen biztosít szemvizsgálatot, soron kívül. A választott keretek a teljes kollekcióból kerülnek ki.

Itt lehet kapcsolatba lépni a Tiptonnal azoknak, akik szeretnének részt venni az akcióban.

tipton eyeworks | tipton zakarias | szemüveg | zeiss | járvány

FOLYTASD EZZEL

Már nem a Gucci a világ legmenőbb divatmárkája

Letisztultság, kifinomultság, elegancia és időtlenség jelenik meg a Jean Paul Gaultier új kollekciójában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram