Close
Komoly kedvezmény jön a Wizz Air összes úti céljára

Komoly kedvezmény jön a Wizz Air összes úti céljára

A Wizz Air egynapos promóciót indít: 2020. június 24-én harminc százalék kedvezménnyel lehet jegyet foglalni bármelyik Wizz Air járatra a wizzair.com oldalon és a társaság mobilalkalmazásában.

A promóció a tervezett utazás hosszától és időtartamától függetlenül érvényes, amennyiben a foglalás 2020. június 24-én, szerdán éjfélig megtörténik.

Az egynapos promóciónak köszönhetően bármely Wizz-úti cél harminc százalék kedvezménnyel elérhető. A nagyvárosi kalandokra vágyókat várja London, Berlin vagy Párizs, de a tengerpartok szerelmesei is számtalan desztináció közül választhatnak, mint például Málta, Rodosz, Ibiza vagy Palma de Mallorca.

Wizz Flex szolgáltatással az utasok törlési díj felszámítása nélkül módosíthatják vagy törölhetik foglalásukat akár három órával a felszállás előtt, ez esetben a viteldíj száz százalékát jóváírják Wizz-számlájukon.

A Wizz Air a még higiénikusabb légi közlekedés korszakának beköszöntével fokozott egészségügyi óvintézkedésekkel védi utasait és személyzetét. Az új fedélzeti protokoll részeként a repülés ideje alatt az utasok és a személyzet számára egyaránt kötelező az arcmaszk viselete, továbbá a személyzet számára a gumikesztyű használata is előírt. A Wizz szigorú napi tisztítási ütemtervét követően az éjszakai órákban vírusölő eljárással fertőtlenítik a repülőgépeket. Az utasok a fedélzetre lépés pillanatában fertőtlenítő törlőkendőt kapnak, amennyiben az utasok száma engedi, a személyzet az utasokat távol ülteti egymástól, ezzel is minimalizálva a fizikai érintkezés lehetőségét. A fedélzeti magazinokat eltávolította a légitársaság, hogy ezzel is csökkentse az esetleges fertőzés esélyét. A légitársaság javasolja, hogy az utasok az utazás előtti vásárlásokat (pl.: feladott csomag, Wizz Priority, Fast Track) online végezzék el, ezzel minimálisra csökkentve a felesleges fizikai kapcsolatot a repülőtéren is.

FOLYTASD EZZEL
Óriási hegedűhajón zenélt egy vonósnégyes Velencében
Csodás show-műsorként hirdetik a vulkánkitörést a Kanári-szigeteken
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom