Close
Kompakt, egyszerű és nagyszerű ez az építésznyaraló

Kompakt, egyszerű és nagyszerű ez az építésznyaraló

Egy férj-feleség építészstúdió tervezte saját magának, az eredmény pedig kívülről minimalista, belülről viszont annál színdúsabb.

Az amerikai J_spy építésziroda mögött egy házaspár áll, ez a két építészből álló duó tervezte családjuk számára ezt a nyaralót New York állam északi részén. A városi életből könnyű menekülést biztosító víkendház Sullivan Countyban épült bukolikusan szép környezetben, fenyők, rétek és szederbokrok között.

Jason Shannon és felesége, Paola Yañez egy szolid, nem kirívó házat szeretett volna – ez a százhat négyzetméteres, egyszintes, négyzet alaprajzú ház pedig maximálisan teljesíti ezt az elvárást. A víkendház abból a szempontból a legpéldaértékűbb, hogy

letisztultságában akár unalmas is lehetne – és mégis, művészien kreatív, stílusos, vagány és otthonos lett a végeredmény.

A látszóbeton falak és padló nyersessége indusztriális hangulatot ad, a mahagóni burkolat, a játékos dizájnercsillár és a színes bútorok azonban ügyesen hozzák egyensúlyba a ház különböző hangulatait, így végül egy teljesen otthonos és mégis roppant vagány nyaraló az építészek munkájának gyümölcse.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Amanda Kirkpatrick) 

ház | modern | beton | dizájn | usa

FOLYTASD EZZEL

Zseniális finomsággal merített inspirációt a Harry Potter-könyvekből ez a ház

Eladó Pablo Picasso egykori stúdiója

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom