Close
Találkozz a Roadsterrel az idei Konyhakiállításon!

Találkozz a Roadsterrel az idei Konyhakiállításon!

Április 22-24. között, tehát ezen a hétvégén ott leszünk a Papp László Budapest Sportarénában egy saját standdal, ahol még arra is lesz lehetőséged, hogy a Roadster címlapjára kerülj!

Hogy mire gondolunk pontosan, az a helyszínen kiderül.

A bohém, színes bútoroktól kezdve a lebegő polcokon át a márvány felületekig idén is rengeteg izgalmas dizájn közül válogathat az, aki építkezik vagy felújítja konyháját.

Az eseményre összegyűjtötték azokat a konyhatrendeket, amik a 2022-es évben leginkább meghatározóak lesznek.

Ha figyelsz a bútorok, felületek, kis- és nagygépek harmóniájára, könnyedén kialakíthatod az álomkonyhádat, amiben természetesen idén is segít a Konyhakiállítás átfogó kínálata és szakemberei április 22-24. között a Budapest Arénában.

Hétvégén akkor találkozunk? Remek!

roadster magazin | sportaréna | program | trendek | stand

FOLYTASD EZZEL

Borokkal, ételekkel és zenével vár szombaton az a hely, ahol nagyon jó lenni

Egy nógrádi kis faluba érkezik az év legkedvesebb egynapos művészeti fesztiválja

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom