Close
Gyönyörű kortárs kiegészítést kapott egy 19. századi skót villa

Gyönyörű kortárs kiegészítést kapott egy 19. századi skót villa

Ilyen, amikor tökéletesen illik a modern a régihez.

Csodás projekt keretében egészült ki egy Glasgow közelében épült, 19. századi villa Skóciában a Loader Monteith építészstúdió jóvoltából. Az épület egy keramikus és építész számára készült, aki szerette volna, hogy munkastúdiója és a közösségi terek is a kertre néznének, valamint a modern kiegészítés illjen a meglévő, több száz éves épülethez. Küldetés tízpontosan teljesítve!

Az épületből üvegajtók nyílnak a kertre, az anyaghasználatban pedig nagyon ügyeltek az építészek, hogy az eredeti ház matériái, színei is megjelenjenek.

Az új épületben egy keramikusműhelyt és egy garázst is kialakítottak a lakóhelyiségek mellett, a lejtős tetőn pedig négyszögletes ablakon át dől be a fény a csodás nappaliba.

A régi épületben egy dolgozószoba, társalgó, egy háló, két fürdőszoba és egy kamra található, melyhez az új épület egy étkezőt, további három hálót és egy padlásszobát is hozzácsatolt.

Gyönyörű lett!

(Fotók: Dapple Photography)

ház | skót | Skócia | építészet | glasgow

FOLYTASD EZZEL

Gigantikus higanycsepp-szobor előtt szelfiznek a New York-iak

Eladóvá vált a világ egyik leghíresebb írójának pazar rezidenciája

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram