Close
Védettségi igazolvány nélkül nem lehet elmenni a Vörösmarty téri karácsonyi vásárra

Védettségi igazolvány nélkül nem lehet elmenni a Vörösmarty téri karácsonyi vásárra

Kirekesztés vagy észszerű döntés?

Megrendezi a Fővárosi Önkormányzat a Vörösmarty téri karácsonyi vásárt, november 19-én kezdődik – számolt be az Infostart. Faix Csaba, a Budapest Brand nZrt. vezérigazgatója a portálnak azt mondta, a vásárt kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet majd látogatni.

A vásár területét körbekerítik, és a bejáratoknál ellenőrizni fogják a védettségi igazolvány meglétét.

A kerítésen három bejárat lesz, a zsúfoltabb napokon egy negyediket is megnyitnak majd. A belépőpontokon a védettségin kívül egy személyes azonosító okmányt is fel kell majd mutatni.

A Budapest Brand vezetője azt is elmondta, a negyedik hullám ellenére éledezik a turizmus Budapesten, külföldi látogatókat is várnak a Vörösmarty térre. Idén az étkezési lehetőségek is bővülnek, a vendéglátósoknak pedig előírták, hogy ezerötszáz forintért kötelező lesz egytálételt kínálni.

(Forrás: HVG, fotók: Unsplash)

vörösmarty tér | covid | koronavírus | budapest | karácsonyi vásár

FOLYTASD EZZEL

Öt világvégi táj, amiről nehéz elhinni, hogy a valóságban is létezik

Hamarosan újra az eredeti, egzotikus útvonalán suhan az Orient Expressz

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom