Close
Védettségi igazolvány nélkül nem lehet elmenni a Vörösmarty téri karácsonyi vásárra

Védettségi igazolvány nélkül nem lehet elmenni a Vörösmarty téri karácsonyi vásárra

Kirekesztés vagy észszerű döntés?

Megrendezi a Fővárosi Önkormányzat a Vörösmarty téri karácsonyi vásárt, november 19-én kezdődik – számolt be az Infostart. Faix Csaba, a Budapest Brand nZrt. vezérigazgatója a portálnak azt mondta, a vásárt kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet majd látogatni.

A vásár területét körbekerítik, és a bejáratoknál ellenőrizni fogják a védettségi igazolvány meglétét.

A kerítésen három bejárat lesz, a zsúfoltabb napokon egy negyediket is megnyitnak majd. A belépőpontokon a védettségin kívül egy személyes azonosító okmányt is fel kell majd mutatni.

A Budapest Brand vezetője azt is elmondta, a negyedik hullám ellenére éledezik a turizmus Budapesten, külföldi látogatókat is várnak a Vörösmarty térre. Idén az étkezési lehetőségek is bővülnek, a vendéglátósoknak pedig előírták, hogy ezerötszáz forintért kötelező lesz egytálételt kínálni.

(Forrás: HVG, fotók: Unsplash)

vörösmarty tér | covid-19 | budapest | karácsonyi vásár | covid

FOLYTASD EZZEL

Légiutas-kísérők elárulták, milyen fura kéréseket kapnak az első osztályon utazóktól

Az EU Magyarország számára is drasztikus döntést hozott: meghosszabbítják a gazdasági szankciókat Oroszország ellen

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram