Close
Közvetlen járattal repülhetünk Budapestről a világ egyik legnyugodtabb városába

Közvetlen járattal repülhetünk Budapestről a világ egyik legnyugodtabb városába

Toronto egy nyüzsgő, pörgő világváros, hol kisvárosi, hol roppant látványos banknegyed-jellegével, és amely Kanada kulturális központjaként tetszeleg ezernyi fesztiváljával, élénk társasági életével. Nemsokára nagyon egyszerűen eljuthatunk oda.

Az Air Canada idén ugyanis szezonálisan újraindítja közvetlen Budapest-Toronto járatát, amely május és október vége között heti három alkalommal üzemel majd. Az utasok Boeing 787-900 típusú gépekkel repülhetnek, melyeken összesen 298 férőhely található három különböző osztályon – olvasható a Budapest Airport Facebook-oldalán.

A járat nagyszerű csatlakozást biztosít Kanada további területeire és egész Észak-Amerikába.

Talán nem gondolnánk a dermesztőnek hitt Kanadáról, hogy az Ontario-tó partja nyaranta afféle mini-Kaliforniaként működik, pedig de: olyankor harminc fok felé kúszik a hőmérséklet, a tó homokos partjának környékét pedig ellepik a strandolók.

Maga Toronto pedig előszeretettel kerül fel különféle listákra, például a világ legbiztonságosabb városok rangsorában, valamint a legnyugodtabb helyekén is remekül szerepelt.

(Forrás: Budapest Airport Facebook-oldala, fotók: Getty Images)

 

budapest | közvetlen | járat | repülés | kanada

FOLYTASD EZZEL

Három luxus úti cél környezettudatos utazóknak

A világ legbarátságosabb városa ez az apró olasz település lett

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram