Close
Mutasd a maszkod és 300 ezer forintot nyerhetsz!

Mutasd a maszkod és 300 ezer forintot nyerhetsz!

Persze csak akkor, ha elég kreatív vagy.

Mivel a szájmaszk a fertőzés elleni védekezés egyik legfontosabb elemének számít és vélhetően még nagyon sokáig a mindennapi életünk része marad, egy amerikai társaság úgy döntött, játékra invitálja ezzel kapcsolatban a kreatívakat.

Egészen pontosan a Show Us Your Mask (Mutasd a maszkod!) címmel indított játékban a járműponyvákat készítő EmpireCovers azt jutalamzza meg ezer dollárral, aki a legötletesebb maszkdizájnnal áll elő.

“Szeretnénk megjutalmazni azokat, akik időt szántak rá, hogy ebben a helyzetben is egyediek maradjanak és arcmaszkjaikkal feldobják saját és a környezetük mindennapjait” – olvasható a felhívás szövegében.

A győztes ezer dolláros (kb. 300 ezer forintos) készpénzjutalomban részesül, továbbá a társaság hasonló összeggel támogatja a járvány miatt nehéz helyzetbe került kisvállalkozókat a The Barstool Fund kezdeményezésen keresztül.

A részvételhez március 17-ig kell erre az oldalra feltölteni (bár tapasztalataink szerint az oldal nem minden esetben elérhető biztonsági okok miatt) az egyedi dizájnú maszkról készült fotót, majd az EmpireCovers csapata kiválaszt ötven pályaművet, melyekre a nagyközönség szavazhat március 18. és április 2. között. A győztest április 5-én hirdetik ki.

Nemrég megírtuk, hogy a Petit Pli Beta mosható anyagú, innovatív szájmaszkot készített, melyet újrahasznosított műanyag palackokból állítottak elő. A maszk azonban nemcsak ezért különleges, hanem azért is, mert redőinek köszönhetően bármilyen arcformára tökéletesen illeszkedik.

(Forrás: Travel and Leusire, fotók: Getty Images)

díj | verseny | maszk | játék | ötletes

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Napelemmel a fenntartható jövő felé – Itt az IKEA új lámpája

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram