Close
Mutasd a maszkod és 300 ezer forintot nyerhetsz!

Mutasd a maszkod és 300 ezer forintot nyerhetsz!

Persze csak akkor, ha elég kreatív vagy.

Mivel a szájmaszk a fertőzés elleni védekezés egyik legfontosabb elemének számít és vélhetően még nagyon sokáig a mindennapi életünk része marad, egy amerikai társaság úgy döntött, játékra invitálja ezzel kapcsolatban a kreatívakat.

Egészen pontosan a Show Us Your Mask (Mutasd a maszkod!) címmel indított játékban a járműponyvákat készítő EmpireCovers azt jutalamzza meg ezer dollárral, aki a legötletesebb maszkdizájnnal áll elő.

“Szeretnénk megjutalmazni azokat, akik időt szántak rá, hogy ebben a helyzetben is egyediek maradjanak és arcmaszkjaikkal feldobják saját és a környezetük mindennapjait” – olvasható a felhívás szövegében.

A győztes ezer dolláros (kb. 300 ezer forintos) készpénzjutalomban részesül, továbbá a társaság hasonló összeggel támogatja a járvány miatt nehéz helyzetbe került kisvállalkozókat a The Barstool Fund kezdeményezésen keresztül.

A részvételhez március 17-ig kell erre az oldalra feltölteni (bár tapasztalataink szerint az oldal nem minden esetben elérhető biztonsági okok miatt) az egyedi dizájnú maszkról készült fotót, majd az EmpireCovers csapata kiválaszt ötven pályaművet, melyekre a nagyközönség szavazhat március 18. és április 2. között. A győztest április 5-én hirdetik ki.

Nemrég megírtuk, hogy a Petit Pli Beta mosható anyagú, innovatív szájmaszkot készített, melyet újrahasznosított műanyag palackokból állítottak elő. A maszk azonban nemcsak ezért különleges, hanem azért is, mert redőinek köszönhetően bármilyen arcformára tökéletesen illeszkedik.

(Forrás: Travel and Leusire, fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Imádják a kínaiak ezt a szelfiző óriáspandaszobrot
Igazi adrenalinbomba lett ez a hihetetlenül látványos függőhíd
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom