Close
A Kreinbacher pezsgő újra a trónon

A Kreinbacher pezsgő újra a trónon

Ahogy arról júliusban már beszámoltunk, a Kreinbacher Birtok 2015-ös Brut Classic Magnum pezsgője aranyérmet nyert a legjelentősebb pezsgőversenyen, a CSWWC-n (Champagne and Sparkling Wine World Championships). A november 4-i díjátadó gálán, Londonban, már csak az volt a kérdés, hogy a szakértő zsűri kinek ítéli a világbajnoki, valamint nemzetközi díjakat az aranyérmesek közül.

Tegnap kiderült, hogy a mindössze tizennégy nemzeti bajnok között a Kreinbacher Birtok is szerepel. A csapat a már említett Brut Classic Magnummal a “National Champion – Best Hungarian Sparkling Wine” címet érdemelte ki, így már harmadik alkalommal választottak Kreinbachert a legjobb hazai pezsgőnek.

De ugyanígy büszkék lehetünk a szilágysági Carassia – Kárászteleki Pezsgőpincészetre is, amely szintén “National Champion” díjjal térhet haza.

Az abszolút világbajnok, azaz az idei év csúcsa a Dom Pérignon Vintage 2004 Magnum lett.

(Fotók: Kreinbacher Birtok)

FOLYTASD EZZEL
Immár három Sfinx őrzi az Operát – Bemutatkozik a Sfinx Gin & Wine Bar
Hét aranyszabály a tökéletes sült hal elkészítéséhez
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom