Close
A Kreinbacher pezsgő újra a trónon

A Kreinbacher pezsgő újra a trónon

Ahogy arról júliusban már beszámoltunk, a Kreinbacher Birtok 2015-ös Brut Classic Magnum pezsgője aranyérmet nyert a legjelentősebb pezsgőversenyen, a CSWWC-n (Champagne and Sparkling Wine World Championships). A november 4-i díjátadó gálán, Londonban, már csak az volt a kérdés, hogy a szakértő zsűri kinek ítéli a világbajnoki, valamint nemzetközi díjakat az aranyérmesek közül.

Tegnap kiderült, hogy a mindössze tizennégy nemzeti bajnok között a Kreinbacher Birtok is szerepel. A csapat a már említett Brut Classic Magnummal a “National Champion – Best Hungarian Sparkling Wine” címet érdemelte ki, így már harmadik alkalommal választottak Kreinbachert a legjobb hazai pezsgőnek.

De ugyanígy büszkék lehetünk a szilágysági Carassia – Kárászteleki Pezsgőpincészetre is, amely szintén “National Champion” díjjal térhet haza.

Az abszolút világbajnok, azaz az idei év csúcsa a Dom Pérignon Vintage 2004 Magnum lett.

(Fotók: Kreinbacher Birtok)

Márkus György | oscar-díj | pezsgő oscar | champagne | Tom Stevenson

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram