Close
A Kreinbacher pezsgő újra a trónon

A Kreinbacher pezsgő újra a trónon

Ahogy arról júliusban már beszámoltunk, a Kreinbacher Birtok 2015-ös Brut Classic Magnum pezsgője aranyérmet nyert a legjelentősebb pezsgőversenyen, a CSWWC-n (Champagne and Sparkling Wine World Championships). A november 4-i díjátadó gálán, Londonban, már csak az volt a kérdés, hogy a szakértő zsűri kinek ítéli a világbajnoki, valamint nemzetközi díjakat az aranyérmesek közül.

Tegnap kiderült, hogy a mindössze tizennégy nemzeti bajnok között a Kreinbacher Birtok is szerepel. A csapat a már említett Brut Classic Magnummal a “National Champion – Best Hungarian Sparkling Wine” címet érdemelte ki, így már harmadik alkalommal választottak Kreinbachert a legjobb hazai pezsgőnek.

De ugyanígy büszkék lehetünk a szilágysági Carassia – Kárászteleki Pezsgőpincészetre is, amely szintén “National Champion” díjjal térhet haza.

Az abszolút világbajnok, azaz az idei év csúcsa a Dom Pérignon Vintage 2004 Magnum lett.

(Fotók: Kreinbacher Birtok)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom