Close
Mutatjuk, milyen luxuslakás lapul egy klasszikus budapesti épület második emeletén

Mutatjuk, milyen luxuslakás lapul egy klasszikus budapesti épület második emeletén

Palotanegyed, Lőrinc pap tér, macskaköves Krúdy Gyula utca. Megvan a helyszín? A fővárosba látogató külföldiek nem véletlenül imádják ezt az éttermekkel, bárokkal, régi épületekkel övezett környéket, ahol az alábbi luxuslakás is található.

Röviden összefoglalva egy 156 négyzetméteres, két hálószobával és két fürdővel felszerelt bérleményről van szó, amelyet olyan kifinomult ízléssel alakítottak ki és rendeztek be, hogy érdemes részletesen is tanulmányozni és kielemezni.

A nemrégiben felújított ingatlan központi részét az egy légtérben található nappali-étkező-konyha egység teszi ki. A tágas társalgó egyetlen gombnyomással egy 4,6 méteres vetítővászonnal felszerelt moziteremmé varázsolható, ezzel biztosítva a lakók kikapcsolódását és komfortérzetét egy-egy munkával vagy városnézéssel töltött fárasztó nap után. Az itt található kék kanapék pedig akár vendégágyként is hasznosíthatóak, hiszen méretben simán kitesznek egy-egy szingli ágyat.

Néhány lépéssel arrébb egy igen masszív fából készült étkezőasztal áll, körülötte akár nyolcan is kényelmesen elférnek. Az exkluzív étkezés élményéhez természetesen a teljes körűen felszerelt konyha is hozzájárul, ahol a Nespresso géptől kezdve a dupla sütőn keresztül az amerikai stílusú hűtőszekrényig minden megtalálható.

Amikor pedig belép az ember a fő hálószobába és megpillantja az óriási ágyat, a szabadon álló fürdőkádat és a beépített mosdóval felszerelt öltözőasztalt, egy kicsit akaratlanul is Zichy grófnak érzi magát.

(Maga az épület egyébként a gróf és családja megbízásából épült a 20. század elején.)

A szoba sarkából még egy kicsi erkély is nyílik, ahová kilépve megleshetjük a nyüzsgő Krúdy utcát, illetve akár a Mikszáth Kálmán teret is. A kisebbik hálószoba ezzel ellentétben a belső udvarra néz, ennek megfelelően roppant csendes, békés pihenést tesz lehetővé.

Erre a gyöngyszemre a HipHomes Hungary oldalán bukkantunk, amely kifejezetten azzal a céllal jött létre, hogy összegyűjtse a legigényesebb, rövidebb távú kiadásra szánt lakásokat az országban, ezzel segítve az idelátogató turistákat és üzletembereket. Az oldalukon található ingatlanok legalább olyan komfortérzetet biztosítanak, mint a legjobb butikhotelek, ám az itt tartózkodás élményét tovább tudják fokozni.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: HipHomes Hungary)

luxus | krúdy | budapest | luxuslakás | hiphomes hungary

FOLYTASD EZZEL

Egészen megdöbbentő mértékben drágultak a használt budapesti garzonok: egy négyzetmétert már alig lehet kapni egymillió alatt

Ez történik, ha a világ legjobb pezsgőmárkája pop-up szállodát nyit

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom