Close
Különleges kapcsolók és dugaljak nyomában

Különleges kapcsolók és dugaljak nyomában

Mai cikkünkben a hagyományostól eltérő kialakítású dugaljakat és kapcsolókat mutatunk be neked. Így amennyiben épp egy felújítás, építkezés kellős közepén vagy, és úgy érzed, jól jönne néhány hasznos tipp, akkor érdemes lesz velünk tartanod!

Fehér és bézs változatok

A webáruházak termékkategóriáit böngészve többféle színvilággal is találkozhatunk. Elsőként a fehér, illetve bézs variációkra vessünk egy pillantást. Találhatsz köztük egypólusú kapcsolókat, kettő váltókapcsolót, de többféle dugaljt is. A kapcsolók közül olyat is tudsz választani, melyen jelzőfény található.

Ennek köszönhetően a sötétben mindig könnyedén megtaláljuk majd a kapcsolót, hiszen a jelzőfény megmutatja számunkra a hollétét. Ha a legjobb minőségű termékeket keresed, akkor nézz körül a vilagitasok.hu kapcsolók és dugaljak kínálatában!

A dugaljakat tekintve szimpla, illetve dupla változatok állnak rendelkezésedre. Van köztük csapfedeles változat is, mely azért rendkívül előnyös, hiszen meggátolja, hogy bármiféle szennyeződés kerüljön a konnektorba.

Továbbá több termék is rendelkezik gyermekvédelemmel, melynek segítségével megóvhatjuk csemetéinket az esetleges áramütéstől. Így biztonságosan játszhatnak a lakásban anélkül, hogy a kelleténél jobban aggódnunk kelljen értük.

Acél, illetve alumínium kialakítások

A különféle kapcsolókat, valamint dugaljakat acél változatban is lehetőségünk van megvásárolni. Ezen daraboknak akkor van létjogosultsága, ha kültéren szeretnénk őket alkalmazni.

Ha több kapcsolóra van szükségünk egymás mellett, ezt a problémát is könnyen áthidalhatjuk. Hiszen 3-as, illetve 6-os kereteket is be tudunk szerezni, melyekben praktikusan, illetve esztétikusan helyezhetjük el ezeket a berendezéseket. Így könnyedén, egy helyről lesz lehetőségünk menedzselni minden kültéri fényforrást.

Ugyanezen pozitív tulajdonságok szintén elmondhatóak az alumínium változatokról is. Továbbá nagyon hasznos kiegészítők még a fényerőszabályzók. Ezek segítségével ugyanis könnyen tudjuk szabályozni a hozzá kapcsolt fényforrás erősségét.

Különleges megoldások

Ha egy kicsit szeretnél eltávolodni a hagyományos, megszokott kivitelezéstől, akkor is be tudod szerezni a számodra megfelelő kapcsolókat. Hiszen a bronz, illetve antracit színű verziók egy kicsit eltérnek a hétköznapokban megszokott változatoktól. Egyedi színvilágukkal pedig hozhatsz egy kis fényt a kapcsolók, illetve dugaljak megjelenésébe.

Természetesen a biztonság és a funkcionalitás ezen termékek esetén is kiemelkedő szerepet játszik.

A kapcsolók és a dugaljak világában tehát elengedhetetlen a minőség megléte. A Schneider Asfora kapcsolócsalád ezt a tulajdonságot tökéletesen szolgáltatja majd mindenki számára!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Félcipő a stílusos férfinak – trendek 2023-ra

Szemészeti vizsgálat kisokos egy népszerű szemészettől

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram