Close
Hihetetlen, mennyi munka megy bele tíz másodpercnyi Wes Andersonba

Hihetetlen, mennyi munka megy bele tíz másodpercnyi Wes Andersonba

Így készült egy hónap alatt a Kutyák szigeté-hez pár villanásnyi kép.

Wes Anderson Kutyák szigete című filmjét tavasszal mutatták be a mozik. Nem titok, hogy a rendező számára a vizualitás kulcsfontosságú, nála komponáltabbak a képek a komponáltabbnál. Az sem titok, hogy animációs filmet készíteni rendkívül aprólékos munka, minden egyes frame-ért meg kell küzdeni, és minden másodperc mögött irgalmatlan mennyiségű munkaóra áll.

Hogy ez bizonyítsuk, itt egy werkfilm, ami azt mutatja be, hogyan készült pár snitt a film szusivacsora-jelenetéhez. Érdemes figyelni a kép sarkában lévő számlálót, hogy követni tudjuk, hány nap alatt is készült el ez a néhány kocka.

Nem mellékesen az amerikai rendező nemrég Bécsben tűnt fel kurátorként – meg is írtuk.

FOLYTASD EZZEL
Ennek az apró afrikai országnak saját síközpontja van
Ha olaszországi nászútra mennénk, csak így csinálnánk
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom