Close
Hihetetlen, mennyi munka megy bele tíz másodpercnyi Wes Andersonba

Hihetetlen, mennyi munka megy bele tíz másodpercnyi Wes Andersonba

Így készült egy hónap alatt a Kutyák szigeté-hez pár villanásnyi kép.

Wes Anderson Kutyák szigete című filmjét tavasszal mutatták be a mozik. Nem titok, hogy a rendező számára a vizualitás kulcsfontosságú, nála komponáltabbak a képek a komponáltabbnál. Az sem titok, hogy animációs filmet készíteni rendkívül aprólékos munka, minden egyes frame-ért meg kell küzdeni, és minden másodperc mögött irgalmatlan mennyiségű munkaóra áll.

Hogy ez bizonyítsuk, itt egy werkfilm, ami azt mutatja be, hogyan készült pár snitt a film szusivacsora-jelenetéhez. Érdemes figyelni a kép sarkában lévő számlálót, hogy követni tudjuk, hány nap alatt is készült el ez a néhány kocka.

Nem mellékesen az amerikai rendező nemrég Bécsben tűnt fel kurátorként – meg is írtuk.

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom