Close
Hihetetlen, mennyi munka megy bele tíz másodpercnyi Wes Andersonba

Hihetetlen, mennyi munka megy bele tíz másodpercnyi Wes Andersonba

Így készült egy hónap alatt a Kutyák szigeté-hez pár villanásnyi kép.

Wes Anderson Kutyák szigete című filmjét tavasszal mutatták be a mozik. Nem titok, hogy a rendező számára a vizualitás kulcsfontosságú, nála komponáltabbak a képek a komponáltabbnál. Az sem titok, hogy animációs filmet készíteni rendkívül aprólékos munka, minden egyes frame-ért meg kell küzdeni, és minden másodperc mögött irgalmatlan mennyiségű munkaóra áll.

Hogy ez bizonyítsuk, itt egy werkfilm, ami azt mutatja be, hogyan készült pár snitt a film szusivacsora-jelenetéhez. Érdemes figyelni a kép sarkában lévő számlálót, hogy követni tudjuk, hány nap alatt is készült el ez a néhány kocka.

Nem mellékesen az amerikai rendező nemrég Bécsben tűnt fel kurátorként – meg is írtuk.

video | kutyák szigete | wes anderson

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram