Close
Hihetetlen, mennyi munka megy bele tíz másodpercnyi Wes Andersonba

Hihetetlen, mennyi munka megy bele tíz másodpercnyi Wes Andersonba

Így készült egy hónap alatt a Kutyák szigeté-hez pár villanásnyi kép.

Wes Anderson Kutyák szigete című filmjét tavasszal mutatták be a mozik. Nem titok, hogy a rendező számára a vizualitás kulcsfontosságú, nála komponáltabbak a képek a komponáltabbnál. Az sem titok, hogy animációs filmet készíteni rendkívül aprólékos munka, minden egyes frame-ért meg kell küzdeni, és minden másodperc mögött irgalmatlan mennyiségű munkaóra áll.

Hogy ez bizonyítsuk, itt egy werkfilm, ami azt mutatja be, hogyan készült pár snitt a film szusivacsora-jelenetéhez. Érdemes figyelni a kép sarkában lévő számlálót, hogy követni tudjuk, hány nap alatt is készült el ez a néhány kocka.

Nem mellékesen az amerikai rendező nemrég Bécsben tűnt fel kurátorként – meg is írtuk.

video | kutyák szigete | wes anderson

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram