Close
Egy kastélyban házibulizhatsz a legvagányabb indie zenekarokkal, ha eljössz ide

Egy kastélyban házibulizhatsz a legvagányabb indie zenekarokkal, ha eljössz ide

A La Boum, azaz Házibuli című film ihlette azt a kastélyházibulit, amiért Pusztazámorra akarsz menni.

Harmadszor tartanak kastélyházibulit Pusztazámoron; az indie zenekarok összefogásából született La Boum fesztivál július 22-23-ára az Öreg Tölgyfa Fogadóba költözik.

Visszatér a Bohemian Betyars, a Platon Karataev, a Mary PopKids, az Analog Balaton, Perrin, a Henri Gonzo és a Papírsárkányok, illetve a Samurai Drive, mellettük koncertet ad Beton.Hofi, a Jazzbois, Barkóczi Noémi, a Madrian, SunMa, a Nasip Kismet, Oláh Anna, Víg Mihály, Kristof Kelemen, az Obroni, OIEE és lesz SANTSAT Piknik is.

Mint írták, arra törekednek, hogy a két nap alatt a közönség a lehető legtöbb előadót tudja megnézni programütközések nélkül. A műsor kora délután a Kápolna színpadon kezdődik, majd a Tölgy Színpadon (nagyszínpad) folytatódik, az éj leszálltával pedig a Kastély Báltermében cseng le, de lesznek titkos kastély szobakoncertek is. A szervezők szerin:

ez a fesztivál magába foglalja a nagy rendezvények minden előnyét, és az egészet egy haveri házibuli hangulatába, illetve a természetbe ülteti, ami pont annyira van távol a város zajától, hogy teljes kikapcsolódást nyújtson, de pont annyira van közel a fővároshoz, hogy bárki könnyedén, nagyjából fél óra alatt megközelíthesse, akár fesztiváljárattal.

A kastélyházibuli bemelegítő bulija július 21-én a Pontoonon lesz, ahol fellép Hegedűs Józsi és a The Keeymen, a kisteremben Richard Zalai ad elektronikus műsort, és az érdeklődők a Willany Leó Táncszínház performanszát is megnézhetik. A koncertek után a Pure Lust rezidensei, illetve Henri Gonzo a Haiku Radio szettjében pörgeti kedvenc trackjeit.

(Forrás: MTI, fotók: La Boum Fesztivál Facebook)

házibuli | zenekar | buli | fesztivál | indie

FOLYTASD EZZEL

Egész decemberben megéri felnézni az éjszakai égre: ilyen nagy és ragyogó még tíz évig nem lesz a Mars

Elképesztően látványos csillaghullás várható a jövő héten

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram