Close
Hol is van most Monsieur Christian Lacroix?

Hol is van most Monsieur Christian Lacroix?

A Desigual bemutatja 2020-as őszi/téli kollekcióját a francia mesterrel és ikonikus barátaival együttműködve. A fotókampányban a lacroix-i modellek három generációja keresi a művészt: bebarangolják a várost, és felfedezik azokat a helyeket, amelyeket az alkotó zsenialitása beleng, miközben választ találnak arra a kérdésre, hol is van most Monsieur Lacroix.

A fotós, Txema Yeste Anh Duongot, Vlada Roslyakovát és Nyarach Abouchot örökíti meg, ahogy Monsieur Christian Lacroix után kutatnak, a 2020-as őszi/téli kollekció darabjait viselve.

A real dealt keresték?

Meg is lett: Ő maga az. A Desigual megoldja a divatipar egyik nagy rejtélyét. 2009-ben elhagyta a nevét viselő céget – Monsieur Christian Lacroix, ünnepelt francia tervező most az operának, a színháznak és a mediterrán Desigual márkának szenteli idejét. Egy kapcsolat, amely immár kilenc évre tekint vissza: a 2021-es tavaszi/nyári szezonban tizedik événél tart az együttműködés.

“Csaknem tíz évvel ezelőtt első látásra beleszerettem ebbe a társaságba, mivel atipikus módon mindenki számára készítettek ruhákat, olyan inspirációkkal, témákkal és gyökerekkel, amelyek hasonlóak voltak az enyémekhez, valamint a színek, a minták és a patchwork iránti közös szenvedély miatt, amelyek az én munkámat is mindig végigkísérték. Ahogy azt mindig hangsúlyozom, a Desigual darabok megteremtése nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnhet.

Ismerős szókincs, de olyan nyelv, amelyet meg kell tanulni, és a lehető leggyakrabban gyakorolni;

az ötletek és a megérzések napi szintű eszmecserét igényelnek a csapattal.”

Kéz a kézben Anh-nal, Vladával és Nyarachhal

A Desigual büszkén mutatja be Christian Lacroix új együttműködését olyan ikonikus modellekkel, mint Anh Duong.

„Ő pontosan olyan lány megtestesítője, akit elképzeltem, amikor couture kollekcióimat terveztem, karakterével, intelligenciájával, klasszikus vonzerejével, humorérzékével, bámulatos stílusával, félig spanyol, félig ázsiai, tagadhatatlan eleganciájával.”

És Vlada Roslyakova.

“Néhányszor dolgoztunk már együtt, ő volt az utolsó menyasszonyom 2019 júliusában egy olyan ruhával, amit a Macarena minta ihletett, amely couture tervezői karrierem végét kijelölte.”

A Desigual fedélzetén egy új múzsa is megjelent, ő a dél-szudáni Nyarach Abouch, vidám eleganciájával és magával ragadó erejével, aki a Desigual és Monsieur Christian Lacroix francia tervező stílusát egyaránt képviseli. Három generáció, akik pontosan azokat a nőket testesítik meg, akik számára a francia mester tervez:

“Nem életkorról, nemzetiségről, évszakról, nappalról vagy éjszakáról szól a kollekció. Örömről, bájról, annak a boldogságáról, amikor olyasvalamit viselsz, ami passzol hozzád, és nemcsak a testedhez, a sziluettedhez, hanem a személyiségedhez és a hangulatodhoz is, évszaktól függetlenül, mert mindig könnyű viselni.”

Hatalmat a virágoknak

Őszi-téli ruhadarabok, amelyek… „forrók”, ​​ahogy maga a tervező fogalmaz. Őszi tavasz vagy téli nyár, amelyben a virágoké az erő. A Desigual az őszi-téli utazást égetett narancssárga tónusokkal, fekete, nagy és buja virágokkal, különféle patchworkökkel, antik gobelin és a nagyi kötöttáruinak mixével és természetesen, maximális energiával kezdi. Hosszú és rövid ruhák, gyapjúkabátok, steppelt kabát, mintás nadrágok, ingek és polárdzseki: egy kollekció, amely ünnepli a színpompás kényelmet.

A több több

A Desigual és a francia tervező kapcsolata szerelem volt első látásra. A márka megosztotta az alkotóval mediterrán jegyeit, egyedi stílusirányzatait és a szenvedélyt, amely minden kreációban életre kel. “Mindig azt mondom, hogy minden vagyok, és annak az ellentéte is. Optimista és pesszimista, félénk és bátor, szerelmes minden kifinomult és finom dologba, ugyanakkor minden vulgáris és népszerű dologba is. Bölcs és őrült, lusta és munkamániás, falánk és Zen… mindig inkább a jéghideg vagy a perzselően forró vizet választom, mintsem a langyosat.”

Szóval, ha valaki a híres francia tervezőt, Monsieur Christian Lacroix-t keresi – a Desigualnál van!

Ez is érdekelhet:

francia | lacroix | párizs | modell | divat

FOLYTASD EZZEL

A japán origamiművészet világát megidéző high-tech szemüvegkerettel jött ki a Tipton

Csodálatos, exkluzív kapszulakollekció ünnepli Frida Kahlo örökségét

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram