Close
Itt a lehetőség befektetni egy Lamborghinibe

Itt a lehetőség befektetni egy Lamborghinibe

Mármint nem az olasz autógyártó cégbe, hanem egy konkrét járgányba. 

A Rally Rd nevű, alkalmazás alapú, SEC-kompatibilis befektetési platform klasszikus autókkal foglalkozik. Minden egyes darab járműszakértők jóvoltából alapos kivizsgáláson esik át, és természetesen maximális odafigyelést, professzionális karabantartást kap, miután úgymond piacra került. Szintén szakértők határozzák meg a különböző jövedelmi szintet garantáló részvénycsomagokat.

Egy eléggé hányattatott sorsú 1980-as Lamborghini Countach Turbo S-nek lehetünk most résztulajdonosai. Az autót nem éppen száguldásképes állapotban találták meg a közelmúltban egy vegasi tárolókonténerben, de aztán kemény munkával felújították, és a klasszikus járművek rajongóinak legnagyobb örömére befektetésre kínálják.

Ötven dollártól startolnak a részvények, melyek az itt található applikációt letöltve vásárolhatók meg.

(Fotók: Getty Images)

appkiláció | részvény | lamborghini | lamborghini countach | csomag

FOLYTASD EZZEL

Ezt a két koncertet vétek lenne kihagyni az ősszel

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram