Close
Itt a lehetőség befektetni egy Lamborghinibe

Itt a lehetőség befektetni egy Lamborghinibe

Mármint nem az olasz autógyártó cégbe, hanem egy konkrét járgányba. 

A Rally Rd nevű, alkalmazás alapú, SEC-kompatibilis befektetési platform klasszikus autókkal foglalkozik. Minden egyes darab járműszakértők jóvoltából alapos kivizsgáláson esik át, és természetesen maximális odafigyelést, professzionális karabantartást kap, miután úgymond piacra került. Szintén szakértők határozzák meg a különböző jövedelmi szintet garantáló részvénycsomagokat.

Egy eléggé hányattatott sorsú 1980-as Lamborghini Countach Turbo S-nek lehetünk most résztulajdonosai. Az autót nem éppen száguldásképes állapotban találták meg a közelmúltban egy vegasi tárolókonténerben, de aztán kemény munkával felújították, és a klasszikus járművek rajongóinak legnagyobb örömére befektetésre kínálják.

Ötven dollártól startolnak a részvények, melyek az itt található applikációt letöltve vásárolhatók meg.

(Fotók: Getty Images)

lamborghini | appkiláció | lamborghini countach | részvény | klasszikus

FOLYTASD EZZEL

Egész decemberben megéri felnézni az éjszakai égre: ilyen nagy és ragyogó még tíz évig nem lesz a Mars

Elképesztően látványos csillaghullás várható a jövő héten

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram