Close
Itt a lehetőség befektetni egy Lamborghinibe

Itt a lehetőség befektetni egy Lamborghinibe

Mármint nem az olasz autógyártó cégbe, hanem egy konkrét járgányba. 

A Rally Rd nevű, alkalmazás alapú, SEC-kompatibilis befektetési platform klasszikus autókkal foglalkozik. Minden egyes darab járműszakértők jóvoltából alapos kivizsgáláson esik át, és természetesen maximális odafigyelést, professzionális karabantartást kap, miután úgymond piacra került. Szintén szakértők határozzák meg a különböző jövedelmi szintet garantáló részvénycsomagokat.

Egy eléggé hányattatott sorsú 1980-as Lamborghini Countach Turbo S-nek lehetünk most résztulajdonosai. Az autót nem éppen száguldásképes állapotban találták meg a közelmúltban egy vegasi tárolókonténerben, de aztán kemény munkával felújították, és a klasszikus járművek rajongóinak legnagyobb örömére befektetésre kínálják.

Ötven dollártól startolnak a részvények, melyek az itt található applikációt letöltve vásárolhatók meg.

(Fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Rácz Jenő zsíros kenyerével indul az ország legnépszerűbb gasztrofesztiválja
Még három hétig látható az egyik legizgalmasabb hazai képzőművész kiállítása
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom