Close
Jöhet egy hónapnyi ingyen szórakozás Las Vegas epikus szállodáiban?

Jöhet egy hónapnyi ingyen szórakozás Las Vegas epikus szállodáiban?

A hotels.com játékára bárki jelentkezhet, a legszerencsésebb pedig egy teljes hónapot eltölthet a Hotel Resident négy szállodájában extra juttatásokkal.

A hotels.com ezen a nyáron egészen különleges lehetőséget ad a felejthetetlen kikapcsolódásra egy szerencsésnek. Las Vegas legütősebb szállodáiban, a Las Vegas Cosmopolitan-ban, a Hotel Resident-ben, a Nobu Hotelben és a Caesars Palace-ban tölthet el egy-egy hetet a szálláshelyfoglalási platform játékának győztese.

A szobák mellé extrák is járnak, például egyedülálló szobaszerviz, privát strand, frissítő italok a koktélbárokban, sőt, még egy Usher-koncertre szóló jeggyel is gazdagabb lehet.

A hotels.com és a Hotel Resident közös, 40 ezer dolláros (11,4 millió forintos) nyereményére 2021. július 2-án 13 óráig lehet jelentkezni a hotels.com/VegasResident oldalon keresztül néhány egyszerű kérdés megválaszolásával.

Az egy hónapos Las Vegas-i kikapcsolódás pedig július 12-én kezdődik.

(Fotók: Hotels.com)

las vegas | amerika | utazás | nyereményjáték

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram