Close
Jöhet egy hónapnyi ingyen szórakozás Las Vegas epikus szállodáiban?

Jöhet egy hónapnyi ingyen szórakozás Las Vegas epikus szállodáiban?

A hotels.com játékára bárki jelentkezhet, a legszerencsésebb pedig egy teljes hónapot eltölthet a Hotel Resident négy szállodájában extra juttatásokkal.

A hotels.com ezen a nyáron egészen különleges lehetőséget ad a felejthetetlen kikapcsolódásra egy szerencsésnek. Las Vegas legütősebb szállodáiban, a Las Vegas Cosmopolitan-ban, a Hotel Resident-ben, a Nobu Hotelben és a Caesars Palace-ban tölthet el egy-egy hetet a szálláshelyfoglalási platform játékának győztese.

A szobák mellé extrák is járnak, például egyedülálló szobaszerviz, privát strand, frissítő italok a koktélbárokban, sőt, még egy Usher-koncertre szóló jeggyel is gazdagabb lehet.

A hotels.com és a Hotel Resident közös, 40 ezer dolláros (11,4 millió forintos) nyereményére 2021. július 2-án 13 óráig lehet jelentkezni a hotels.com/VegasResident oldalon keresztül néhány egyszerű kérdés megválaszolásával.

Az egy hónapos Las Vegas-i kikapcsolódás pedig július 12-én kezdődik.

(Fotók: Hotels.com)

FOLYTASD EZZEL
Ennek az országnak a sofőrei vallják magukat a legveszélyesebbnek
Június 1-től újabb népszerű úti cél törli el teljesen a beutazási korlátozásokat
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom