Close
Keretbe foglalja egész Las Vegast ez a fenomenális villa

Keretbe foglalja egész Las Vegast ez a fenomenális villa

Ilyen kilátás a Las Vegas Stripre nem sok nyílik. De kinézni sem kell, hogy a villától leessen az állunk.

A Brandon építészstúdió álmodta meg ezt a hihetetlen házat Las Vegasban, melyről elképesztő a panoráma az egész városra és a természetre.

Az óriási, 539 négyzetméteres villa színpalettáját és anyaghasználatát a környező, köves sivatag és hegyek inspirálták, az egész otthont pedig átjárja földszínekkel megfuttatott luxus.

A Cloud Chaser (Felhőkergető) névre keresztelt villában öt hálót és hét fürdőszobát találunk, a kőburkolat mellett pedig fekete fémszerkezetek teszik karakteressé a házat.

Stílusos bejárat vezet a nappaliba, ahol tolható üvegfalakon keresztül jutunk a medencés teraszra, hogy onnan egy koktéllal a kezünkben meg se mozduljunk, csak elmerüljünk ebben a hihetetlen kilátásban.

Az enteriőrök bútorozásáért a Morrison Interiors felelt, akik szintén a környező táj nyers szépségéből merítettek ihletet: földes és neutrális tónusok dominálnak minden helyiségben.

Mindegyik hálószoba üvegajtón keresztül közelíthető meg, valamint a hálók falai közt is legalább egy üveg, hogy a helyiségek egybefolyjanak és senki se maradjon ki a lélegzetelállító kilátásból.

Hát, eléggé lennénk a tulajok vendégei egy ottalvós koktélozásra.

(Fotók: Ryan Garvin)

építészet | luxus | villa | dizájn | las vegas

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram