Close
Hét átlagos házat lehetne venni ennek a kastélynak az egyhavi bérleti díjából

Hét átlagos házat lehetne venni ennek a kastélynak az egyhavi bérleti díjából

Mutatjuk az Egyesült Államok legdrágábban bérelhető luxusingatlanát.

Ez a 180 millió dollár értékű, hatalmas kastély Los Angelesben található. Bárki kiveheti magának, aki képes és hajlandó kifizetni érte másfél millió dollárt, vagyis 440 millió forintot. Havonta.

Ez azt jelenti, hogy a húsz fürdőszobával és kilenc hálóval felszerelt ingatlanért durván 15 millió forintot kell kicsengetni éjszakánként, avagy 5,3 milliárdot egy évre.

Ezek az összegek egészen hihetetlenek, még az Egyesült Államokban is példátlanul magasnak számítanak. Jelenleg ez a legdrágábban bérelhető amerikai luxuskastély.

 

A több mint háromezer négyzetméteren elterülő luxusvillát egy Los Angelesben élő plasztikai sebész építtette, aki jelenleg az utca másik oldalán lakik. Az ingatlan értékét hatalmas, végtelenített medence, külön wellness-részleg és fantasztikus panoráma növeli, no meg az a tény, hogy Bel-Air városnegyedben található.

Hogy az árat legyen mivel összehasonlítani; az átlagos ingatlanár az USA-ban jelenleg 226 800 dollár, vagyis kis híján hét otthon ára jönne ki ennek a kastélynak az egyhavi bérleti díjából. Ez a másfél millió dollárra belőtt ár éppen háromszor annyi, mint New York legdrágább apartmanja, amelyet 500 ezerért hirdetnek.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Compass)

FOLYTASD EZZEL
A dizájn ikonjainak termékeire csaphatsz le kedvező áron a héten
Egy elképesztő végtelenített medencével írta be magát a rekordok könyvébe Dubaj
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom