Close
Hét átlagos házat lehetne venni ennek a kastélynak az egyhavi bérleti díjából

Hét átlagos házat lehetne venni ennek a kastélynak az egyhavi bérleti díjából

Mutatjuk az Egyesült Államok legdrágábban bérelhető luxusingatlanát.

Ez a 180 millió dollár értékű, hatalmas kastély Los Angelesben található. Bárki kiveheti magának, aki képes és hajlandó kifizetni érte másfél millió dollárt, vagyis 440 millió forintot. Havonta.

Ez azt jelenti, hogy a húsz fürdőszobával és kilenc hálóval felszerelt ingatlanért durván 15 millió forintot kell kicsengetni éjszakánként, avagy 5,3 milliárdot egy évre.

Ezek az összegek egészen hihetetlenek, még az Egyesült Államokban is példátlanul magasnak számítanak. Jelenleg ez a legdrágábban bérelhető amerikai luxuskastély.

 

A több mint háromezer négyzetméteren elterülő luxusvillát egy Los Angelesben élő plasztikai sebész építtette, aki jelenleg az utca másik oldalán lakik. Az ingatlan értékét hatalmas, végtelenített medence, külön wellness-részleg és fantasztikus panoráma növeli, no meg az a tény, hogy Bel-Air városnegyedben található.

Hogy az árat legyen mivel összehasonlítani; az átlagos ingatlanár az USA-ban jelenleg 226 800 dollár, vagyis kis híján hét otthon ára jönne ki ennek a kastélynak az egyhavi bérleti díjából. Ez a másfél millió dollárra belőtt ár éppen háromszor annyi, mint New York legdrágább apartmanja, amelyet 500 ezerért hirdetnek.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Compass)

kastély | villa | bérlés | usa | amerika

FOLYTASD EZZEL

Turisztikai dizájnversenyeken tarolt az ország két varázslatos szállodája

Így csaphatsz le a Budapest születésnapjára készült egyedi plakátra!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram