Itt találjuk a szomszédban az egyik legjobb helyet távmunkásoknak

Az elmúlt néhány évben valóságos trenddé vált a digitális nomád életstílus, és rengeteg úti cél kínál külön vízumot a távmunkásoknak. Számos szempont alapján válogathatunk az országok közül attól kezdve, hogy hol ér a legtöbbet a jövedelmünk és hol a legkönnyebb barátokat szerezni egészen addig, hogy milyen a tengerpart.

Ha pedig Európában élünk, szerencsénk van, mert a NordLayer biztonsági cég szerint itt vannak a legjobb országok a távmunkásoknak.

A Global Remote Work Index (Globális távmunka-index) összeállításához száznyolc országot vizsgáltak gazdasági, infrastrukturális, társadalmi és kiberbiztonsági szempontok alapján.

A top tízbe pedig csak európai országok kerültek be. A legjobbnak Dánia bizonyult, köszönhetően a digitális infrastruktúra, a szociális biztonság és a megbízható egészségügyi ellátás optimális elegyének. Számolni kell azonban a magas megélhetési költségekkel, de azoknak sem kell aggódniuk, akik pénztárcabarátabb célpontot keresnek, mert

Portugália, Észtország és Litvánia is a legjobbak között szerepel, sőt, itt találjuk Szlovákiát is.

A második helyre Hollandia került, köszönhetően a kiváló szociális biztonságnak, a harmadik pedig Németország lett, ahol verhetetlen a kiberbiztonság. Spanyolország minden téren jól teljesített, többek között a digitális és fizikai infrastruktúra, valamint a kiberjogszabályok terén is.

Az összesítés szerint ezek a legjobb európai országok a digitális nomádoknak:

  1. Dánia
  2. Hollandia
  3. Németország
  4. Spanyolország
  5. Svédország
  6. Portugália
  7. Észtország
  8. Litvánia
  9. Írország
  10. Szlovákia

Nemrég a VisaGuide.World is készített egy tanulmányt, amely a nomádok számára legjobb országokat értékelte, de ez a lista némileg másképp fest.

(Forrás: TimeOut, képej: Getty Images)

országok | digitális nomád | távmunka | vízum | legjobb

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom