Close
A legmélyebb tudás birodalma

A legmélyebb tudás birodalma

Ezzel a címmel posztolt meghökkentő, szokatlan, mégis magával ragadó és számos díjat besöprő videót a koreai Kim Szeung-hi.

És mi volna ez a legmélyebb tudás? Eljutni a másik szívéhez, vagyis “annak legmélyére”, amihez pedig szinte szó szerint fel kell áldozni magunkat. Kim rajzai megsebzik magukat, véreznek, és egymást sem kímélik, mígnem végül kiteljesednek – egymásban, egységben.

Mi pedig a címre, a tartalomra, és a távol-keleti készítőre gondolva képtelenek vagyunk nem idézni Weöres Sándort:

“Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted
az ég, benned a létra.”

dél-korea | video | szív

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram