Close
Lehengerlően stílusos otthont tervezett magának egy New York-i építésznő

Lehengerlően stílusos otthont tervezett magának egy New York-i építésznő

Madarat tolláról, építészt otthonáról.

Maria Milans del Bosch egy New Yorkban dolgozó spanyol építész, aki a várostól kétórányi autóútra tervezett magának egy stúdióként és otthonként is funkcionáló házat Claryville-ben. És ha csupán a saját házát vesszük referenciának, akkor bizony elég sok megbízást adnánk a hölgynek.

A hegyes-völgyes Catskills régióban, a természet ölén fekszik ez a kétszintes ház. Az építkezés során a cédrusfa részeknél a japán shou sugi ban favédelmi technikát használta az építész, mely során a fát kiégetik, hogy megvédjék a tűztől, a víztől és a kártevőktől.

A dupla belmagasságú nappali és konyha a ház legfeltűnőbb, fantasztikusan szép része, mely körül különböző szintekről gyönyörködhetünk a bámulatos Catskills hegyekben a nyugati oldalon, és a megnyugtató lombkoronákban keleten.

A nappaliban meghitt tűzhely fokozza az otthonosságot, valamint a létrával elérhető könyvespolc is nagyon szép és régies megoldás. A földszinten két hálót, két fürdőt és egy olvasósarkot is kialakítottak, az emeleten pedig az építésznő irodája található, drámaian szép kilátással a tájra és lelátással a nappalira. És mi tagadás, egy ilyen otthonban semmi sem szab gátat a jobbnál-jobb tervek és ötletek szabad áramlásának!

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Montse Zamorano)

new york | villa | dizájn | amerika | new york állam

FOLYTASD EZZEL

Zseniális finomsággal merített inspirációt a Harry Potter-könyvekből ez a ház

Eladó Pablo Picasso egykori stúdiója

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom