Close
Lehengerlően stílusos otthont tervezett magának egy New York-i építésznő

Lehengerlően stílusos otthont tervezett magának egy New York-i építésznő

Madarat tolláról, építészt otthonáról.

Maria Milans del Bosch egy New Yorkban dolgozó spanyol építész, aki a várostól kétórányi autóútra tervezett magának egy stúdióként és otthonként is funkcionáló házat Claryville-ben. És ha csupán a saját házát vesszük referenciának, akkor bizony elég sok megbízást adnánk a hölgynek.

A hegyes-völgyes Catskills régióban, a természet ölén fekszik ez a kétszintes ház. Az építkezés során a cédrusfa részeknél a japán shou sugi ban favédelmi technikát használta az építész, mely során a fát kiégetik, hogy megvédjék a tűztől, a víztől és a kártevőktől.

A dupla belmagasságú nappali és konyha a ház legfeltűnőbb, fantasztikusan szép része, mely körül különböző szintekről gyönyörködhetünk a bámulatos Catskills hegyekben a nyugati oldalon, és a megnyugtató lombkoronákban keleten.

A nappaliban meghitt tűzhely fokozza az otthonosságot, valamint a létrával elérhető könyvespolc is nagyon szép és régies megoldás. A földszinten két hálót, két fürdőt és egy olvasósarkot is kialakítottak, az emeleten pedig az építésznő irodája található, drámaian szép kilátással a tájra és lelátással a nappalira. És mi tagadás, egy ilyen otthonban semmi sem szab gátat a jobbnál-jobb tervek és ötletek szabad áramlásának!

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Montse Zamorano)

FOLYTASD EZZEL
Egy elképesztő végtelenített medencével írta be magát a rekordok könyvébe Dubaj
Űrhajó formájú szálláshely a galaxis legjobb Airbnb-je
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom