Close
Szavazóhelyiség volt az ezernyolcszázas években, most gyönyörű otthon lett belőle

Szavazóhelyiség volt az ezernyolcszázas években, most gyönyörű otthon lett belőle

Képzeletbeli repülőnk célállomása most Rhode Island és egy gazdag történelmű ház.

A Rhode Island-i Pawtucketben alakítottak át egy 1886-ban épült házat meseszép, modern otthonná. Az épületet akkor a helyi egyházközség használta mint iskola, szavazóhelyiség és gyűlésterem. Most, több mint százharminc évvel később pedig az A/L Studio újította fel és alakította át mesés otthonná egy pár számára.

A tulajdonosok szerették volna, hogy nagyon sok hely legyen a vendégeknek és kutyájuknak, Tuxnak. Ezért a dizájnban nagyon figyeltek, hogy elég tér legyen a szórakozásra és a főzőcskézésre is, ugyanis a pár imád főzni. A felújítás során igyekeztek a lehető legtöbb régi részletet megőrizni, például a magas és íves mennyezet, valamint a szobák szerkezetei is a régi, 1900-as évek előtti időket idézik.

Az enteriőrben pedig nagyon sok Rhode Island-i dizájnerdarab kapott helyet: például a Rhode Island-i dizájniskola végzős tervezőinek darabjai is díszítik a helyiségeket, az O&G stúdiótól jött az ebédlőasztal, egy szőnyeg a Jungil Hong & Andew Mautól, a tulajdonosok egyike pedig maga is tervező, és egyben a helyi Lotuff Leather bőrkiegészítőket gyártó cég társalapítója.

„Rhode Islanden nagyon erős a helyi közösség. A művészek, tervezők, építőipari munkások, zenészek, farmerek, séfek, zöldségesek, előadók és írók is mind-mind támogatják egymást Providence-ben, így ennél a háznál is igyekeztünk lehetőleg mindent helyi beszerzéssel megoldani”

– erősíti meg Laurenzi, az egyik társtervező. Mi pedig megerősítjük, hogy nagyon szép lett a végeredmény, és nagyon örülünk, hogy második virágkorát éli egy ilyen gazdag múltú ház.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Angel Tucker Photography)

ház | providence | egyházközség | villa | amerika

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom