Close
Szavazóhelyiség volt az ezernyolcszázas években, most gyönyörű otthon lett belőle

Szavazóhelyiség volt az ezernyolcszázas években, most gyönyörű otthon lett belőle

Képzeletbeli repülőnk célállomása most Rhode Island és egy gazdag történelmű ház.

A Rhode Island-i Pawtucketben alakítottak át egy 1886-ban épült házat meseszép, modern otthonná. Az épületet akkor a helyi egyházközség használta mint iskola, szavazóhelyiség és gyűlésterem. Most, több mint százharminc évvel később pedig az A/L Studio újította fel és alakította át mesés otthonná egy pár számára.

A tulajdonosok szerették volna, hogy nagyon sok hely legyen a vendégeknek és kutyájuknak, Tuxnak. Ezért a dizájnban nagyon figyeltek, hogy elég tér legyen a szórakozásra és a főzőcskézésre is, ugyanis a pár imád főzni. A felújítás során igyekeztek a lehető legtöbb régi részletet megőrizni, például a magas és íves mennyezet, valamint a szobák szerkezetei is a régi, 1900-as évek előtti időket idézik.

Az enteriőrben pedig nagyon sok Rhode Island-i dizájnerdarab kapott helyet: például a Rhode Island-i dizájniskola végzős tervezőinek darabjai is díszítik a helyiségeket, az O&G stúdiótól jött az ebédlőasztal, egy szőnyeg a Jungil Hong & Andew Mautól, a tulajdonosok egyike pedig maga is tervező, és egyben a helyi Lotuff Leather bőrkiegészítőket gyártó cég társalapítója.

„Rhode Islanden nagyon erős a helyi közösség. A művészek, tervezők, építőipari munkások, zenészek, farmerek, séfek, zöldségesek, előadók és írók is mind-mind támogatják egymást Providence-ben, így ennél a háznál is igyekeztünk lehetőleg mindent helyi beszerzéssel megoldani”

– erősíti meg Laurenzi, az egyik társtervező. Mi pedig megerősítjük, hogy nagyon szép lett a végeredmény, és nagyon örülünk, hogy második virágkorát éli egy ilyen gazdag múltú ház.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Angel Tucker Photography)

dizájn | dizájner | gyűlés | pawtucket | A/L studio

FOLYTASD EZZEL

Ha erre az öt dologra figyelsz, mindenkinek megakad a szeme az Airbnb-den

Az idegenforgalom Oscar-díját nyerte el a Magyar Zene Háza

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram