Close
Leírhatatlan kaland átvonatozni Törökországon

Leírhatatlan kaland átvonatozni Törökországon

Az Anatólia Expressz egy másik világba visz el.

A vonat tud valamit, amit a repülőgép nem. Folyamatosan ellát látnivalóval, kapcsolatban maradunk a tájakkal, az emberekkel, van lehetőségünk elmerülni az elsuhanó vidékekben, elképzelhetjük az ott lakók életét, mindennapjait. Így tett Stanislas Giroux, aki két hét alatt vonatozta be Törökországot kelettől nyugatig, olyan városokat érintve, mint Izmir, Denizli, Konya, Göreme, Kayseri, Batman, Hasankeyf, Van, Erzurum, Ankara, Edinre és Isztambul.

FOLYTASD EZZEL
És azt tudtad, hogy Budapesttől egy órára van egy közvetlen vízparti luxusvilla?
Kopár, kietlen és mégis azonnal megnéznéd – Ilyen félelmetesen szép Kamcsatka
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom