Close
Leírhatatlan kaland átvonatozni Törökországon

Leírhatatlan kaland átvonatozni Törökországon

Az Anatólia Expressz egy másik világba visz el.

A vonat tud valamit, amit a repülőgép nem. Folyamatosan ellát látnivalóval, kapcsolatban maradunk a tájakkal, az emberekkel, van lehetőségünk elmerülni az elsuhanó vidékekben, elképzelhetjük az ott lakók életét, mindennapjait. Így tett Stanislas Giroux, aki két hét alatt vonatozta be Törökországot kelettől nyugatig, olyan városokat érintve, mint Izmir, Denizli, Konya, Göreme, Kayseri, Batman, Hasankeyf, Van, Erzurum, Ankara, Edinre és Isztambul.

FOLYTASD EZZEL
Szibériában található a világ egyik legcsodásabb és legmisztikusabb tava
Ilyennek sem láttuk még soha Szocsit
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom