Close
Lemezbemutató koncertet ad a Mandoki Soulmates szombaton a Szent István-bazilikánál

Lemezbemutató koncertet ad a Mandoki Soulmates szombaton a Szent István-bazilikánál

Ingyenes lemezbemutató koncertet ad a Mandoki Soulmates szombaton a budapesti Szent István-bazilikánál. A budapesti születésű, de Németországban élő zenész-producer, Mándoki László – művésznevén Leslie Mandoki – új albumát Bartók Béla zenei öröksége ihlette.

Az Utopia for Realists/Hungarian Pictures című lemez szeptember 24-én jelenik meg világszerte, emellett a százperces Bartók-szvit elérhető lesz dupla CD-n és dupla vinilen.

“A koncepció és a zene a koronavírus-járvány idején született meg. Elmaradt a turném, minden fellépésem, és a stúdiómban gondolkodva jött a vizuális album ötlete. A Blue-rayen és a DVD-n rajta lesz a berlini fal leomlásának harmincadik évfordulóján tartott koncertünk felvétele, emellett szerepelnek zenei epizódok a koncertek és a stúdiómunkák kulisszái mögül, felvillannak a gyönyörű magyar tájak is” – mondta Leslie Mandoki.

Az augusztus 21-i, kétórásra tervezett koncerten a Bartók tiszteletére írt nagyszabású progresszív rock szvitjét fogják előadni a Mandoki Soulmatesszel.

Az évtizedek óta együtt zenélő világsztárok között a zenekarvezető dobos-énekes mellett színpadra lép Al Di Meola és Mike Stern gitáros, Tony Carey billentyűs, Bill Evans szaxofonos, Randy Brecker és Till Brönner trombitás, valamint Richard Bona basszusgitáros,. Ott lesz Szakcsi Lakatos Béla, valamint Charlie is. Videobejátszásról lesz látható és hallható Ian Anderson, a Jethro Tull fuvolásénekese, aki a járványügyi korlátozások miatt nem utazhat Budapestre.

Ez is érdekelhet:

Utopia for Realists/Hungarian Pictures | Leslie Mandoki | Mándoki László | bartók béla | Mandoki Soulmates

FOLYTASD EZZEL

Ezért vacsoráznak mindig ennyire későn Spanyolországban

Párizs főpolgármestere nagy port kavaró bejelentést tett: szerinte minden orosz részt vehetne az olimpián

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram