Close
Lépj időben bőröd öregedése ellen!

Lépj időben bőröd öregedése ellen!

Az arcfiatalítás és bőrmegújítás már a 25-30-as éves korosztály számára is ajánlott, hiszen több problémára nyújthat megoldást. Az elhalt hámsejtek bőrünk felületén maradva szürkévé, fénytelenné teszik arcbőrünket. Másrészt a felgyülemlett szennyeződések pattanásos, gyulladásos bőrt eredményezhetnek, így ezek eltávolítása nemcsak esztétikai kérdés.

A modern eljárásokat számba véve az egyik leghatékonyabb a mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés. Bár ijesztő névvel illetik a beavatkozást, egyáltalán nem félelmetes, és csekély fájdalommal jár.

Bőrmegújító kezelések

A bőrmegújító kezeléseket nemcsak a már petyhüdt, öregedő bőr esetén érdemes alkalmazni, hanem fiatalabb korban, prevenciós célzattal is ajánlott. Az anti-aging kezelés elsősorban az ifjabb korosztály számára javasolt a korai öregedés megelőzésére.

Az Aesthetica Orvosi Központ Legend Pro mikrótűs rádiófrekvenciás kezelésének hála bőröd rugalmassá válik, bőrtónusod élénkül, a bőr textúrája megváltozik. A beavatkozás után már alapozóra sem lesz szükséged, hiszen a hegmentes, revitalizált bőrfelszín magabiztos megjelenést nyújt a számodra.

A Legend Pro mikrotűs rádiófrekvenciás eljárásról

A kezelés két technológia kombinációjából született, melyek hatására sokkal gyorsabbá válik a természetes regeneráció. Az eljárás ezáltal elősegíti a bőr fiatalítását, a stimuláció hatására serken a kollagéntermelés, új sejtek jönnek létre.

Bármely bőrtónuson alkalmazható az eljárás, mely kisimítja a bőrt, csökkenti a ráncokat az arcbőrön anélkül, hogy hosszabb folyamatra volna szükség a gyógyuláshoz. Akár egyetlen kezelés után már látványos eredmények érhetőek el. Eltérően más arcfiatalító és bőrmegújító orvos-esztétikai beavatkozásoktól, a kezelés után azonnal folytatható a mindennapi életvitelünk. Az apró elővigyázatosságokat betartva, hosszú és tartós eredményre számíthatunk.

Hogyan folyik az arcfiatalítás és bőrmegújítás?

Az előzetes konzultáció keretében esztétikai tanácsadó beszéli át veled a céljaid, így a személyre szabott kezeléssel biztosan a megfelelő eredményeket érheted el. Esetleg más eljárások kombinációját is javasolhatják, hogy a végeredmény természetes hatású legyen.

A Legend Pro mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés során kétféle energialeadás történik. A rádiófrekvencia hőhatást generáló energia, a galván áram pedig hőhatás nélküli kémiai megoldás, mely során fokozódik a hialuronsav, az elasztin és a kollagén termelődése.

A 0,15 mm-es mélységbe hatoló mikrotűk (elektródák) a bőrfelszín sérülése nélkül juttatják az energiát a mélyebb rétegekbe, így az eljárás hatékonyan fejti ki hatását. A minimális fájdalommal járó kezelés után gyorsan regenerálódik az arcbőr. Az apró tűszúrások szinte nyomtalanul tűnnek el. Amennyiben hatékony és hosszú távú bőrmegújításra vágysz, akkor válaszd ezt a kezelést, mely szinte fájdalommentes és látványos végeredményt nyújt!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram