Close
Létszámkorlátot vezettek be az eplényi sípályán

Létszámkorlátot vezettek be az eplényi sípályán

Új szabályok vannak érvényben az Intersport Síarénában.

Ennek értelmében az egy nap eladott jegyek számát ezerötszáz darabban maximalizálják. Az üzemeltetők számításai alapján a havas felületeket alapul véve legalább húsz négyzetméter hely fog jutni minden egyes sportoló számára – olvasható a Síaréna.hu-n.

Az Intersport Síaréna ezentúl csak a síelni és snowboardozni vágyó közönséget fogadja – szánkózni továbbra sem megengedett. A létesítmény területe a kísérők és nézelődők számára nem látogatható, ezzel is elősegítik a távolság betartását. A maszk és kesztyű használata továbbra is kötelező, a házirend értelmében szabályszegés esetén érvénytelenítik a belépőt.

Az üzemeltetők kérik, hogy a kölcsönzőnél, a mosdóknál, illetve a felvonóknál mindenki körültekintően járjon el, és tartsa be a távolságtartásra vonatkozó szabályokat. Az új szabályok visszavonásig érvényesek.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Síaréna.hu, fotók: Pixabay) 

új szabályok | létszámkorlát | síelés | snowboard | síraréna

FOLYTASD EZZEL

Vajon ki tudnak majd nyitni a francia sípályák?

Ez az utazók kedvenc légitársasága az idén

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom