Close
Létszámkorlátot vezettek be az eplényi sípályán

Létszámkorlátot vezettek be az eplényi sípályán

Új szabályok vannak érvényben az Intersport Síarénában.

Ennek értelmében az egy nap eladott jegyek számát ezerötszáz darabban maximalizálják. Az üzemeltetők számításai alapján a havas felületeket alapul véve legalább húsz négyzetméter hely fog jutni minden egyes sportoló számára – olvasható a Síaréna.hu-n.

Az Intersport Síaréna ezentúl csak a síelni és snowboardozni vágyó közönséget fogadja – szánkózni továbbra sem megengedett. A létesítmény területe a kísérők és nézelődők számára nem látogatható, ezzel is elősegítik a távolság betartását. A maszk és kesztyű használata továbbra is kötelező, a házirend értelmében szabályszegés esetén érvénytelenítik a belépőt.

Az üzemeltetők kérik, hogy a kölcsönzőnél, a mosdóknál, illetve a felvonóknál mindenki körültekintően járjon el, és tartsa be a távolságtartásra vonatkozó szabályokat. Az új szabályok visszavonásig érvényesek.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Síaréna.hu, fotók: Pixabay) 

FOLYTASD EZZEL
Óriási hegedűhajón zenélt egy vonósnégyes Velencében
Csodás show-műsorként hirdetik a vulkánkitörést a Kanári-szigeteken
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom