Close
Ha imádod a levendulát, mától Tihany lesz az új kedvenc helyed

Ha imádod a levendulát, mától Tihany lesz az új kedvenc helyed

Rengeteg program, bámulatos látvány, bódító illatok!

A Levendula Hetek idén is számos programmal, túrával, kiállítással, élménnyel várja látogatóit mától, ahol számos programba kapcsolódhatunk a Tihanyi-félszigeten június 17-26 között.

A Levendula Hetek megőrizte alapvető célját: egy kis időre Tihanyba, a magyarországi levendulatermesztés egyik fellegvárába hívni ennek a csodálatos növénynek a kedvelőit, vigyék hírét annak, hogy itt már száz éve is szerették a levendulát.

A nagykorú Levendula Hetek idén is számos programmal, túrával, kiállítással, élménnyel várja látogatóit a kincses félszigeten, a számos program közt lesz levendulaszedéstől apátsági sétán át alkotóház, látványlepárlás és 3D-s hímzés is, itt lehet megnézni a teljes programot. a látvány pedig önmagáért beszél!

(Fotók: Levendulahetek Facebook, MTI)

balaton | levendula hetek | levendulamező | Tihanyi-félsziget | levendula

FOLYTASD EZZEL

Hollandia mostantól három évig megszállja Budapestet

Az Agymanók és a Toy Story készítőjével érkezik a Magyar Zene Házába a jövőfesztivál

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom