Close
Ha imádod a levendulát, mától Tihany lesz az új kedvenc helyed

Ha imádod a levendulát, mától Tihany lesz az új kedvenc helyed

Rengeteg program, bámulatos látvány, bódító illatok!

A Levendula Hetek idén is számos programmal, túrával, kiállítással, élménnyel várja látogatóit mától, ahol számos programba kapcsolódhatunk a Tihanyi-félszigeten június 17-26 között.

A Levendula Hetek megőrizte alapvető célját: egy kis időre Tihanyba, a magyarországi levendulatermesztés egyik fellegvárába hívni ennek a csodálatos növénynek a kedvelőit, vigyék hírét annak, hogy itt már száz éve is szerették a levendulát.

A nagykorú Levendula Hetek idén is számos programmal, túrával, kiállítással, élménnyel várja látogatóit a kincses félszigeten, a számos program közt lesz levendulaszedéstől apátsági sétán át alkotóház, látványlepárlás és 3D-s hímzés is, itt lehet megnézni a teljes programot. a látvány pedig önmagáért beszél!

(Fotók: Levendulahetek Facebook, MTI)

levendula hetek | Tihany | Tihanyi-félsziget | levendula | balaton

FOLYTASD EZZEL

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram