Close
Repüld körbe a Lila-hegy fantasztikus körpanorámáját megmutató kilátóját!

Repüld körbe a Lila-hegy fantasztikus körpanorámáját megmutató kilátóját!

A látványos drónfelvétel egy Dublinban élő magyar fotós, Sári Szilveszter munkája.

Szinte napra pontosan három évvel ezelőtt adták át Nyúlon a 313 méter magas Lila-hegy tetején felhúzott kilátót, amelyről elképesztő körpanoráma nyílik a Bakonyra, a Vértesre, a Gerecsére, a Sokorói-dombságra, a Soproni-hegységre, de megfelelő időjárási körülmények esetén még az Alpokaljáig is ellátni.

A tizennégy méter magas tornyot eredetileg földméréshez használták, aztán a közelmúltban úgy alakították át, hogy eredeti funkciója mellett kilátóként is működhessen. A tetejére hatvan lépcsőfokot megmászva lehet feljutni.

Ha lenne egy drónunk, ilyesmi videót készítenénk mi is.

lila-hegy | kilátó | torony | video | nyúl

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram