Close
Repüld körbe a Lila-hegy fantasztikus körpanorámáját megmutató kilátóját!

Repüld körbe a Lila-hegy fantasztikus körpanorámáját megmutató kilátóját!

A látványos drónfelvétel egy Dublinban élő magyar fotós, Sári Szilveszter munkája.

Szinte napra pontosan három évvel ezelőtt adták át Nyúlon a 313 méter magas Lila-hegy tetején felhúzott kilátót, amelyről elképesztő körpanoráma nyílik a Bakonyra, a Vértesre, a Gerecsére, a Sokorói-dombságra, a Soproni-hegységre, de megfelelő időjárási körülmények esetén még az Alpokaljáig is ellátni.

A tizennégy méter magas tornyot eredetileg földméréshez használták, aztán a közelmúltban úgy alakították át, hogy eredeti funkciója mellett kilátóként is működhessen. A tetejére hatvan lépcsőfokot megmászva lehet feljutni.

Ha lenne egy drónunk, ilyesmi videót készítenénk mi is.

FOLYTASD EZZEL
Egy szabad világ utolsó pillanatait vette filmre három síelő
Látnod kell, hogy mi folyik Moszkvában
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom