Close
Repüld körbe a Lila-hegy fantasztikus körpanorámáját megmutató kilátóját!

Repüld körbe a Lila-hegy fantasztikus körpanorámáját megmutató kilátóját!

A látványos drónfelvétel egy Dublinban élő magyar fotós, Sári Szilveszter munkája.

Szinte napra pontosan három évvel ezelőtt adták át Nyúlon a 313 méter magas Lila-hegy tetején felhúzott kilátót, amelyről elképesztő körpanoráma nyílik a Bakonyra, a Vértesre, a Gerecsére, a Sokorói-dombságra, a Soproni-hegységre, de megfelelő időjárási körülmények esetén még az Alpokaljáig is ellátni.

A tizennégy méter magas tornyot eredetileg földméréshez használták, aztán a közelmúltban úgy alakították át, hogy eredeti funkciója mellett kilátóként is működhessen. A tetejére hatvan lépcsőfokot megmászva lehet feljutni.

Ha lenne egy drónunk, ilyesmi videót készítenénk mi is.

FOLYTASD EZZEL
Karnyújtásnyira van Magyarországtól ez az ékszerdoboz
Tanítani lehetne, ahogyan Genf elterül a Rhône folyó kiáramlásánál
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom