Close
Norvégiának van saját Izlandja, úgy hívják, hogy Lofoten

Norvégiának van saját Izlandja, úgy hívják, hogy Lofoten

Hegyek, hó, tenger, fenséges szépség egy helyen.

Lofoten egy szigetcsoport és egyben egy régió Norvégia északi részén, Nordland megyében. Bár a sarkkörön belül fekszik, olyan meleg időszakai vannak, amelyek rekordszintű hőmérsékleti anomáliát képviselnek a szélességi körön. Ez nem véletlenül hangzik úgy, mint egy Wikipedia-szócikk, mert az, ami viszont nem derül ki belőle, az a videóban pontosan látható. Mert ami az anomáliákon túl van, az az északi táj dermesztő fensége, a jéghideg tenger vonzó, de ugyanakkor libabőrt okozó látványa, és gigantikus hegyek lábánál meghúzódó takaros kis házak egyedülálló kontrasztja.

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom