Close
Mennybe megy az ötvenes évek eleganciája ebben a villában

Mennybe megy az ötvenes évek eleganciája ebben a villában

A Los Angeles-i modernizmus mintapéldája ez a felújított Beverly Hills-i villa. Gyere, ámulj rajta velünk!

Sophie Guineau belsőépítész és a Los Angeles-i Enclosures Architects újította fel a Cove Way House névre keresztelt villát Los Angeles legpompább környékén, Beverly Hills-en.

Az egyszintes, pazarul stílusos ház még 1957-ben épült, most pedig a régi elemek megtartásával újult meg egészen gyönyörűen.

A házban olyan, az akkori korban még teljesen újnak számító elemek is épültek 57-ben mint a padlótól plafonig érő üvegfalak a nappaliban, a lapostető és az egybenyitott konyha-étkező-társalgó együttese.

Az építészek a felújítás során ezeket a megoldásokat szerették volna még hangsúlyosabbá tenni az eredetileg Alfred T Wilkes által tervezett villában,

így teljes pompájában nyűgöz le az íves üvegfal, a gyönyörű, fa bárpult, a teak- és cseresznyefa részletek, a Brazíliában kézzel készült, művészi falicsempék a púderszobában.

A tereket nyitott faelemek választják el minimálisan egymástól, így az egész villában levegős, napfényes és elegáns hangulat árad végig, gyakorlatilag megszakítás nélkül.

A villában négy hálószobát alakítottak ki egy szeparált, privát szárnyban és természetesen egy gyönyörű medence is tartozik a házhoz. El tudnánk itt iszogatni egy Old fashioned-t valami vibráló dzsesszlemezre.

(Fotók: Michael Clifford)

los angeles | nagy sztori | luxus | luxusvilla | usa

FOLYTASD EZZEL

A jövő héten Budapest lesz Európa egyik legvonzóbb kortárs képzőművészeti találkozóhelye

Tökélyre vitte a flamingószínt ez a pazar görög lakás

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom