Close
Fény hatására elsötétülő arcpajzzsal robbant a Louis Vuitton

Fény hatására elsötétülő arcpajzzsal robbant a Louis Vuitton

Második csúcsmárkaként száll be az arcpajzs-bizniszbe.

Sajnos még nem tudjuk, pontosan mikor lesz vége a világjárványnak, de az már biztosnak látszik, hogy a koronavírus számos mementót hagy maga után. A divatipar sem kerüli el a Covid–19 hatását, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy az egyik legismertebb luxusmárka is kiveszi a részét a vírus elleni védekezésből.

Október 30-tól kapható ugyanis a Louis Vuitton fényérzékeny arcpajzsa, amelyet a napellenző felhajtásával sapkaként is lehet hordani. Az aranyszegecsekkel díszített, LV-monogramos arcvédő fény hatására elsötétedik.

Ahogy a márka képviselői írják, a stílusos és elegáns arcpajzs később tökéletes szimbóluma lesz ennek a nehéz időszaknak, és amikor sok-sok év múlva az emberek egy múzeumban nézegetik majd, visszaemlékezhetnek a járvány uralta mindennapokra.

Ami az árát illeti, a New York Post egy korábbi cikkében közel ezer dolláros (háromszázezer forintos) összeget írt, ám a Louis Vuitton cáfolta ezt. Nagyot azonban aligha tévedünk, ha a csúcskategóriás arcpajzs végül nagyjából hasonló áron kerül a dizájnboltok polcaira.

Augusztusban egyébként a Burberry divatcég jelentette be, hogy megkezdi fejenként százhúsz dollárba kerülő egyedi arcpajzsainak értékesítését és az ebből származó bevételének húsz százalékát egy Covid–19 elleni védekezéssel foglalkozó alapítványnak utalja át.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Highsnobiety, Business Insider, fotók: Business Insider,  Louis Vuitton)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom