Close
Fény hatására elsötétülő arcpajzzsal robbant a Louis Vuitton

Fény hatására elsötétülő arcpajzzsal robbant a Louis Vuitton

Második csúcsmárkaként száll be az arcpajzsbizniszbe.

Sajnos még nem tudjuk, pontosan mikor lesz vége a világjárványnak, de az már biztosnak látszik, hogy a koronavírus számos mementót hagy maga után. A divatipar sem kerüli el a Covid–19 hatását, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy az egyik legismertebb luxusmárka is kiveszi a részét a vírus elleni védekezésből.

Október 30-tól kapható ugyanis a Louis Vuitton fényérzékeny arcpajzsa, amelyet a napellenző felhajtásával sapkaként is lehet hordani. Az aranyszegecsekkel díszített, LV-monogramos arcvédő fény hatására elsötétedik.

Ahogy a márka képviselői írják, a stílusos és elegáns arcpajzs később tökéletes szimbóluma lesz ennek a nehéz időszaknak, és amikor sok-sok év múlva az emberek egy múzeumban nézegetik majd, visszaemlékezhetnek a járvány uralta mindennapokra.

A New York Post egy korábbi cikkében közel ezerdolláros (háromszázezer forintos) összeget írt, ám a Louis Vuitton cáfolta ezt. Nagyot azonban aligha tévedünk, ha a csúcskategóriás arcpajzs végül nagyjából hasonló áron kerül a dizájnboltok polcaira.

Augusztusban egyébként a Burberry divatcég jelentette be, hogy megkezdi fejenként százhúsz dollárba kerülő egyedi arcpajzsainak értékesítését, és az ebből származó bevételének húsz százalékát egy Covid–19 elleni védekezéssel foglalkozó alapítványnak utalja át.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Highsnobiety, Business Insider, fotók: Business Insider, Louis Vuitton)

arcpajzs | koronavíris | dizán | sapka | divat

FOLYTASD EZZEL

Háromnapos kanyartúra négy ország érintésével a Júliai-Alpokban, egy igazán klassz túramotorral, a régió legszebb útjain

Amikor megérint a prémium autózás érzése – a Pappas Auto három évtizede hazánk élvonalában

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram