Close
Pár egészen zseniális filmet nézhetünk meg ma ingyen

Pár egészen zseniális filmet nézhetünk meg ma ingyen

És ma éjfélig szavazhatunk, melyik legyen közülük Európa filmje.

Három alkotás van versenyben az Európai Parlament filmdíjára, a Lux európai filmdíjra. Az elismerést olyan filmeknek ítélik oda, amelyek fontos társadalmi problémákra hívják fel a figyelmet. Vasárnap éjfélig ingyenesen meg lehet nézni Thomas Vinterberg friss Oscar-díjas Még egy kört mindenkinek, Alexander Nanau Colectiv, és Jan Komasa Corpus Christi című filmjét.

A díjat olyan filmek kapják, amelyek fontos társadalmi problémákra hívják fel a figyelmet, és az európai értékekkel foglalkoznak.

Idén először közvetlenül a közönség bevonásával választják ki a nyertes alkotást, a European Film Academyvel kötött új együttműködésnek köszönhetően pedig jóval több európaihoz eljutnak majd a filmek. A megújult filmdíj lehetővé teszi a publikumnak, hogy online szavazzon kedvenceire, és most először az EP-képviselőkkel együtt választhassa ki a nyertest.

Mindhárom jelölt film megtekinthető ingyenesen online, feliratozva a Lux közönséghét alatt vasárnap éjfélig. Szerintünk te se hagyd ki! Ó, és azt olvastad, hogy végre nagyközönség előtt rendezik meg a Velencei Filmfesztivált?

(Forrás: HVG)

film | lux | another round | még egy kört | Mads Mikkelsen

FOLYTASD EZZEL

Egy neves egyiptológus azt állítja: megtalálta Nefertiti múmiáját

Hét program, amit látnod kell a Liszt Ünnepen

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom