Close
A divatházak legújabb aduásza a wireless fülhallgatók tartódobozának tokja

A divatházak legújabb aduásza a wireless fülhallgatók tartódobozának tokja

Nem is olyan régen még csak értetlenkedtünk azon, ki lehet annyira ügyes, hogy nem hagyja el a zsinór nélküli fülhallgatóját, ma viszont már teljesen természetes jelenség, egyre többen választják a klipszes zenehallgatást és telefonálást a klasszikus, vezetékes megoldás helyett. A saját tokjukban tölthető kütyük doboza áramvonalas és kedves, de ha mi nem vigyázunk rá, szerencsére a nagy divatházak megteszik helyettünk.

A telefontokbiznisz azóta virágzik, mióta a legnagyobb örömmel szabtuk magunkra a Nokia 3210 egész testét: a vállalkozók mahagóniba burkolták a kígyóbűvölő, soha le nem merülő készüléket, a háziasszonyok elő- és hátlapján vízcseppes gerberák pompáztak, a nagymenő szomszéd srác az operátorlogójához igazította a lángnyelves műanyagtokot.

2020-ban már nemcsak a telefonra válogatunk tokokat, hanem különböző plusz kiegészítőkre is, a wireless fülhallgatók tenyérbe simuló tartódobozait is érdemes megvédeni az eséstől, kosztól, portól, víztől.

A legnagyobb divatházak hamar felismerték ezt, és nekikezdtek a brandingelt, kiváló minőségű borítások gyártásának, rendelhetünk tokot akár a Bottega Venetától és Christian Diortól is. Lássuk a felhozatalt!

Hivalkodó logóktól és feliratoktól mentes, első osztályú bőrtok a Bottega Veneta jóvoltából, 360 euróért.

Fendi piros, kígyómintás, Olaszországban gyártott, karabinerrel felszerelt tok, 350 euróért.

A Saint Laurent a kígyómintára esküszik, 287 euróba kerül ez a luxus tokocska.

Letisztult, egyértelmű és tekintélyt parancsoló. 316 eurót kér a Dior ezért a remekbeszabott borjúbőr tokért.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Farfetch, Net-a-porter, Dior)

gucci | bottega veneta | haute couture | earpods | earphone

FOLYTASD EZZEL

Már nem a Gucci a világ legmenőbb divatmárkája

Letisztultság, kifinomultság, elegancia és időtlenség jelenik meg a Jean Paul Gaultier új kollekciójában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram