Close
A divatházak legújabb aduásza a wireless fülhallgatók tartódobozának tokja

A divatházak legújabb aduásza a wireless fülhallgatók tartódobozának tokja

Nem is olyan régen még csak értetlenkedtünk azon, ki lehet annyira ügyes, hogy nem hagyja el a zsinór nélküli fülhallgatóját, ma viszont már teljesen természetes jelenség, egyre többen választják a klipszes zenehallgatást és telefonálást a klasszikus, vezetékes megoldás helyett. A saját tokjukban tölthető kütyük doboza áramvonalas és kedves, de ha mi nem vigyázunk rá, szerencsére a nagy divatházak megteszik helyettünk.

A telefontokbiznisz azóta virágzik, mióta a legnagyobb örömmel szabtuk magunkra a Nokia 3210 egész testét: a vállalkozók mahagóniba burkolták a kígyóbűvölő, soha le nem merülő készüléket, a háziasszonyok elő- és hátlapján vízcseppes gerberák pompáztak, a nagymenő szomszéd srác az operátorlogójához igazította a lángnyelves műanyagtokot.

2020-ban már nemcsak a telefonra válogatunk tokokat, hanem különböző plusz kiegészítőkre is, a wireless fülhallgatók tenyérbe simuló tartódobozait is érdemes megvédeni az eséstől, kosztól, portól, víztől.

A legnagyobb divatházak hamar felismerték ezt, és nekikezdtek a brandingelt, kiváló minőségű borítások gyártásának, rendelhetünk tokot akár a Bottega Venetától és Christian Diortól is. Lássuk a felhozatalt!

Hivalkodó logóktól és feliratoktól mentes, első osztályú bőrtok a Bottega Veneta jóvoltából, 360 euróért.

Fendi piros, kígyómintás, Olaszországban gyártott, karabinerrel felszerelt tok, 350 euróért.

A Saint Laurent a kígyómintára esküszik, 287 euróba kerül ez a luxus tokocska.

Letisztult, egyértelmű és tekintélyt parancsoló. 316 eurót kér a Dior ezért a remekbeszabott borjúbőr tokért.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Farfetch, Net-a-porter, Dior)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom