Close
A divatházak legújabb aduásza a wireless fülhallgatók tartódobozának tokja

A divatházak legújabb aduásza a wireless fülhallgatók tartódobozának tokja

Amin nemrég még csak értetlenkedtünk, hogy ki az, aki képes nem elhagyni a zsinórnélküli, fülhallgatókat, az mára már teljesen természetes, hiszen egyre többen választják a “klipszes” zenehallgatást, telefonálást a klasszikus megoldás helyett. 2019-ben 60 millió pár Apple AirPods fogyott az üzletekből. A saját tokjukban tölthető kütyük doboza áramvonalas és kedves, de sérülékeny lehet, ha nem vigyázunk rá. Vagy, ha nem is mi, legalább a nagy divatházak. 

A telefontok-biznisz már azóta virágzik, mióta a legnagyobb örömmel szabtuk magunkra a Nokia 3210 egész “testét”: a vállalkozók mahagóniba burkolták a kígyóbűvölő, soha le nem merülő készüléket, a háziasszonyok elő-és hátlapján vízcseppes gerberák pompáztak, a nagymenő szomszéd srác operátorlogójához igazította a lángnyelves műanyagtokot.

2020-ban már nem csak a telefonra válogatunk tokokat, hanem  különböző plusz kiegészítőkre is, így a wireless fülhallgatók tenyérbe simuló tartódobozait is érdemes megvédeni az eséstől, kosztól, portól, víztől.

A legnagyobb divatházak hamar felismerték ezt és nekikezdtek a brandingelt, kiváló minőségű borítások gyártásához. Így rendelhetünk tokot a Bottega Veneta-tól, és Christian Diortól is. Lássuk a felhozatalt.

Hivalkodó logóktól és feliratoktól mentes, elsőosztályú bőrtok a Bottega Veneta jóvoltából, 360 €-ért.

Fendi, piros kígyómintás, Olaszországban gyártott, karabinerrel felszerelt tok, 350 €-ért.

A Saint Laurent a kígyómintára esküszik, 287 €-ba kerül ez a luxus tokocska.

Letisztult, egyértelmű és tekintélyt parancsoló. 316 €-t kér a Dior ezért a remekbeszabott borjúbőr tokért.

A kaland folytatódik

Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Farfetch, Net-a-porter, Dior)

Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom