Close
Ennél szebb lakóautót még nem láttunk

Ennél szebb lakóautót még nem láttunk

Egyelőre csak koncepció, de leesett az állunk a Hymer Visionventure névre keresztelt futurisztikus lakóautójától. Ez a Mercedes Sprinterre alapozó miniatűr luxusotthon még azokban is vágyat ébreszt a #vanlife irányába, akik idegenkednek a hasonló, nem klasszikus szállásmódoktól. 

Bambusz, bőrkiegészítők, pneumatikusan nyitható-zárható felső hálókabin, egy speciális harmonika-elv szerint nyitható és bővíthető fürdőszoba, rendes, kényelmes és dizájnos zuhanyzóval – ezek mind az álomszerű lakóautó felszerelései.

A guruló luxusgarzon nappali részén pillanatok alatt megágyazhatunk, de a panorámaüveg is jól jöhet, pláne, ha például a hegyekben vagy egy tengerparton ér az éjszaka.

Egyik nagyszerű és váratlan megoldása a hátul könnyedén kihúzható grillrács és előkészítő asztal, melynek segítségével tényleg ötcsillagos kempingezést bonyolíthatunk.

A Visionventure lakóautó pontos technikai adatait nem közölték még, és sajnos azt sem tudjuk, hogy a tervek megvalósulnak-e, de az biztos, hogy valami ilyesmi lesz a jövő lakóautója. Mi pedig nagyon várjuk, hogy pár napot az Alpokban tölthessünk egy hasonló mobilotthonban. Elképesztő szabadságérzetet ad, pláne, ha ennyire modernre és praktikusra hangolják az ideiglenes, guruló apartmant.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Designboom)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom