Close
Ennél szebb lakóautót még nem láttunk

Ennél szebb lakóautót még nem láttunk

Egyelőre csak koncepció, de leesett az állunk a Hymer Visionventure névre keresztelt futurisztikus lakóautójától. Ez a Mercedes Sprinterre alapozó miniatűr luxusotthon még azokban is vágyat ébreszt a #vanlife irányába, akik idegenkednek a hasonló, nem klasszikus szállásmódoktól. 

Bambusz, bőrkiegészítők, pneumatikusan nyitható-zárható felső hálókabin, egy speciális harmonika-elv szerint nyitható és bővíthető fürdőszoba, rendes, kényelmes és dizájnos zuhanyzóval – ezek mind az álomszerű lakóautó felszerelései.

A guruló luxusgarzon nappali részén pillanatok alatt megágyazhatunk, de a panorámaüveg is jól jöhet, pláne, ha például a hegyekben vagy egy tengerparton ér az éjszaka.

Egyik nagyszerű és váratlan megoldása a hátul könnyedén kihúzható grillrács és előkészítő asztal, melynek segítségével tényleg ötcsillagos kempingezést bonyolíthatunk.

A Visionventure lakóautó pontos technikai adatait nem közölték még, és sajnos azt sem tudjuk, hogy a tervek megvalósulnak-e, de az biztos, hogy valami ilyesmi lesz a jövő lakóautója. Mi pedig nagyon várjuk, hogy pár napot az Alpokban tölthessünk egy hasonló mobilotthonban. Elképesztő szabadságérzetet ad, pláne, ha ennyire modernre és praktikusra hangolják az ideiglenes, guruló apartmant.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Designboom)

hymer | motorhome | vanlife | lakóautó | mercedes sprinter

FOLYTASD EZZEL

Magyar irodára is lehet szavazni az egyik legfontosabb dizájnmagazin éves díjkiosztóján

Egy életen át elnéznénk a naplementét ebből a kétszáz éves pajtaházból

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram