Close
Az Egyesült Királyság legstílusosabb arcát mutatja meg ez a tíznapos luxuskörút

Az Egyesült Királyság legstílusosabb arcát mutatja meg ez a tíznapos luxuskörút

A teljes egészében testreszabható utazás minden pillanata felejthetetlennek ígérkezik.

Az Iconic Road Trip névre hallgató út bemutatja az Egyesült Királyság legszebb oldalát, legyen szó a természeti csodákról vagy a csúcsminőségű vendégszeretetről.

Andrew Stembridge, az Iconic Luxury Hotels ügyvezető igazgatója úgy fogalmazott, egy nagyon átgondolt kalandtúrát szerettek volna összeállítani, amely lehetővé teszi vendégeik számára, hogy felfedezzék és megtapasztalják mindazt, ami az angol vidéket jellemzi,

közben pedig olyan meglepetések érjék őket, amelyek valóban örömet okoznak.

A tíznapos vezetett utazás Londonban kezdődik, ahol a vendégek meglátogathatják többek között a Westminstert, a Szent Pál-székesegyházat és a windsori kastélyt, de lehetőségük nyílik arra is, hogy olyan luxusszállodákban hajtsák álomra a fejüket, mint a Mayfair Townhouse és a 11 Cadogan Gardens.

Stembridge szerint, bár minden ikonikus luxushotel egyedi, testreszabott élményt kínál a vendégek számára, igazi kuriózumnak számít az is, hogy az Egyesült Királyság történelmének fontos pillanataihoz és helyszíneihez is kapcsolódnak.

London után a sussexi borvidéket keresik majd fel az utazók, akik megkóstolhatják a Winston Estate pincészet remekeit, majd

egy festői autóútra indulhatnak a New Forest Nemzeti Parkon keresztül.

A védett természeti környezetben különleges növények mellett UNESCO Világörökségi helyszínt is megcsodálhatnak, hiszen ott található a Jurassic Coast és a Salisbury katedrális is, melyet a világ legmagasabb középkori templomaként tartanak számon.

Természetesen kihagyhatatlan a körutazásból a mesés fürdőváros, Bath, valamint Anglia legrégebbi egyetemi városa, Oxford. Mindemellett olyan luxusprogramokon vehetnek részt a vendégek, mint egy privát hajókázás a Temzén vagy egy fiatalító kúra a Cliveden House-ban, ahol Meghan Markle is hangolódott az esküvője előtti éjszakán.

Végül a túrát Wales leggyönyörűbb ősi kastélyainak sora zárja, de a látogatók a személyre szabható körutazás során felkereshetik a brit alkoholgyártókat és a legjobb Michelin-csillagos éttermeket is.

(Forrás: RobbReport, fotók: Getty Images)

egyesült királyság | bath | london | wales | körút

FOLYTASD EZZEL

Bezár az ország egyik legszebb fürdője is

Ezt az öt dolgot mindenképp meg kell tenned a következő spanyolországi utadon

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram