Close
Ez a skandináv villa szinte görbíti maga körül a teret

Ez a skandináv villa szinte görbíti maga körül a teret

A csónakok és repülőgépek tervezésénél használt dizájn- és formaelemeket is igénybe vették e különös épület megálmodásánál, a megvalósítás pedig teljesen átértelmezi mindazt, amit a klasszikus rönkházakról tudni véltünk.

A Seppo Mäntylä építésziroda munkatársai tervezték a skandináv luxusotthont, amelynek az első része finn fenyővel, a hátsó pedig üveghomlokzattal borított, és a pazar táj felé nyit. A tervezők remekül ötvözték a klasszikus építészeti stíluselemeket a modern igényekkel: az erdei birodalom beltere nagyon tágas, világos és hangulatos – a fa remekül dominál az egyébként finomra vitt luxusotthonban, remek összhangot alkotva a finn erdővel.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Archdaily)

otthon | rönkház | finnország | erdő | Seppo Mäntylä

FOLYTASD EZZEL

Az idegenforgalom Oscar-díját nyerte el a Magyar Zene Háza

Nemzetközi dizájnmagazin szeretett bele az ikonikus budapesti épületbe

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram