Close
Luxusruhákra is lecsaphatsz ezen a csodás jótékonysági vásáron

Luxusruhákra is lecsaphatsz ezen a csodás jótékonysági vásáron

Október 9. és 11. között rendezi meg az UNICEF Magyarország második nagyszabású jótékonysági gardróbvásárát, ahol a tavalyihoz hasonlóan az eladásokból származó teljes bevétellel az UNICEF lánygyermekeket segítő programját támogatják. Úgyhogy péntektől vasárnapig tápláld be ezt a naptáradba, jó lesz!

Pénteken nyitja meg kapuit az UNICEF Magyarország háromnapos jótékonysági gardróbvására, a Pop-Up Store, amely idén több meglepetést is tartogat. Amellett, hogy a vásáron a rendkívül kedvező árú női ruhák mellett idén már gyermek- és férfidarabokkal is várják a látogatókat, a rendezvény előtt egy különleges aukcióra is sor kerül: október 5-étől huszonhárom kiemelt luxusdarabra lehet licitálni az UNICEF Magyarország Facebook-oldalán, az árverés zárásaként pedig a háziasszonyok, Mihalik Enikő és Blaskó Nikolett egy élő videóban jelentkeznek be az UNICEF Pop-Up Store Instagram-oldalán.

A Pop-Up Store azonban idén egy különleges elemmel, egy dizájneraukcióval is bővül, ahol huszonhárom kiemelt luxusruhára és kiegészítőre lehet majd licitálni a jó ügy érdekében. Az aukció október 5-én reggel 8-kor, az UNICEF Magyarország Facebook-oldalán veszi kezdetét, a kiemelt – többek között Dior, Burberry, Daalarna és Áeron – darabokra pedig október 6-ig lesz lehetőség ajánlatot tenni.

Az aukciót 18 órakor a gardróbvásár háziasszonyai, az elismert topmodell és UNICEF-bajnok, Mihalik Enikő, valamint a hazai reklámszakma kiemelkedő alakja, az ACG ügyvezetője és az UNICEF Magyarország kuratóriumi tagja, Blaskó Nikolett zárja majd az UNICEF Pop-Up Store Instagram-oldalán, egy élő videóval. Az aukció darabjait a legtöbbet licitálók október 9-én vagy az általuk bejelentkezett időpontban, a Pop-Up Store nyitvatartási ideje alatt vehetik majd át.

Nem ez lesz azonban az egyetlen újdonság az idei Pop-Up Store-nál, hiszen a tavalyitól eltérően most a – vadonatúj és kiváló állapotú használt – női ruhák mellett férfi- és gyerekdarabokkal is várják október 9-től a látogatókat a H&M belvárosi bemutatótermében. A kínálatban ráadásul rengeteg magyar tervezői darabbal találkozhatunk majd, hiszen már több mint hatvan hazai dizájner járult hozzá ruháival és kiegészítőivel a jótékonysági akcióhoz, amelyhez hazai hírességek és ismert üzletasszonyok is csatlakoztak ruhafelajánlásaikkal.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a vásárlásokra pedig különböző idősávokban, lázmérést és kézfertőtlenítést követően lesz lehetőség. A maszk használata a showroomban és a sorban állásnál is kötelező.

Az exkluzív árverés az alábbi linkre kattintva elérhető október 5. és 6. között. Úgyhogy irány a licitálás jó célért és jó darabokért!

Ez is érdekelhet:

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom