Close
Öt luxusszálloda, ami még meg sem nyitott, de már most foglalnánk szobát

Öt luxusszálloda, ami még meg sem nyitott, de már most foglalnánk szobát

2023-ban sorra nyitnak a luxusszállodák a világ legnépszerűbb úti céljainál, ezek között pedig megtalálhatók lesznek nyüzsgő monumentális hotelek és nyugodt búvóhelyek is. 

A szakértők szerint 2022 a luxusutazások  éve volt. Az ötcsillagos szállodák világszerte rekordbevételekre tettek szert, várhatóan idén is hatalmas lesz irántuk a kereslet. Nem csoda, hogy újabb és újabb látványos, minden igényt kielégítő hotelek nyitása várható a következő hónapokban. Megnéztük, merre érdemes kutakodni az első szabad szobák iránt.

Maison Delano Paris

Várható bemutatás: 2023 február

Nem kell messzire cipelnünk a dizájnerdarabokat egy párizsi luxusbevásárlást követően, ha a 8. kerületben található exkluzív Rue du Faubourg Saint-Honoré utcán foglalunk szállást. Az Accor égisze alatt hamarosan megnyitó, ötvenhat szobás Maison Delano elképesztő belső terekkel, hihetetlen kényelemmel és a Párizsra jellemző luxussal várja a vendégeket.

The Fifth Avenue Hotel

Várható nyitás: 2023 március

Az ambiciózus új szálloda New Yorkban hódítja majd meg a luxusutazók szívét. A hotelt tavaly már bemutatták, idén pedig már meg is nyitja a kapuit. A két épületből álló szállodakomplexumban százhuszonkilenc szobát alakítanak ki, a legszebb kilátásban a huszonnégy emeletes toronyházból  gyönyörködhetünk.

Az egykori Második Nemzeti Bank épületében huszonnégy lakosztály kapott helyet.

A Mead & White eredeti dizájnja az aranykort hirdeti. A fő elemeket megtartották, de alapos átalakításon is keresztül ment az ingatlan. Új stílusa elbűvölő, visszafogott, exkluzív bárokkal és éttermekkel.  A Flâneur Hospitality által üzemeltetett szállodát tapasztalt szakemberek irányítják majd.

Atlantis The Royal Dubai

Várható nyitás: 2023 március

Az évszázad bulija várható, amikor márciusban megnyitják a dubaji Atlantis The Royal szállodát.  A monumentális hotel számai megdöbbentőek:

közel nyolcszáz szoba terül el negyvenhárom emeleten, kilencvennégy úszómedence, tizenhét étterem és nyolc bár társaságában.

The Inn at Mattei’s Tavern, Auberge Resorts Collection

Várható nyitás: 2023 február

Ez a hatvanhét szobás üdülőhely egyedülálló történettel rendelkezik. A Kaliforniában található szálláshely gyökerei ugyanis az aranyláz idejéig nyúlnak vissza, amikor is postakocsi-állomásként működött. Később egy svájci luxusszálloda-tulajdonos kezébe került, most pedig ismét fénykorát élheti.

A Santa Ynez-völgy szívében, Los Angeles-től mindössze két és fél órás autóútra található üdülőhely

varázslatos kapcsolatot teremt a környezettel; tornácos kávézója, szabadtéri étterme fantasztikus hangulatot áraszt majd.

Cap Karoso

Várható nyitás: 2023 január

Az indonéziai Sumbában, Cap Karosoban található hatvanhét szobás szálláshely az ország egyik legérintetlenebb partszakaszán fekszik.

A Maldív-szigetekhez hasonló környezetben lehet búvárkodni vagy sznorkelezni is a világ egyik legszebb zátonya mentén. Az ingatlanhoz saját biofarm is tartozik, a létesítmény energiaigényének felét pedig napelemek biztosítják.

(Forrás: RobbReport, fotók: Hivatalos oldalak, Booking)

szálloda | nagy sztori | luxusszálloda

FOLYTASD EZZEL

Zene, művészet és hihetetlen ételek várnak Madridban

Februártól egy gonddal kevesebbjük lesz a Spanyolországba utazóknak

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram