Close
Whiskybe áztatott hedonizmust kínál a Múzsa novemberben

Whiskybe áztatott hedonizmust kínál a Múzsa novemberben

Három remek Macallan, különleges díszvendégek, ötfogásos vacsora, akusztikus koncert és mindez egy lenyűgöző helyszínen.

Ha a fentieket összeadjuk, akkor egy olyan ajánlattal rukkol elő a Múzsa november 23-án, amit nehéz lesz überelni. Az ötfogásos vacsoráért Győrfi Árpád és konyhai csapata felelnek, emellé kerül kísérőnek három kitűnő Macallan és két pazar whiskykoktél.

Természetesen három különböző típusról van szó, egy 12 és egy 15 éven át érlelt italról, és egy, már nevében is ritka és különleges Rare Cask finomságról. Utóbbi a skót lepárló csúcsterméke, egy kézzel kiválasztott, sherry tölgyfahordókban érlelt különlegesség, aminek palackja 350 amerikai dollar között mozog, vagyis egy masszívan felsőpolcos whisky tisztelhetünk a személyében.

Ami igazán különlegessé teszi az estét az az, hogy a Macallan regionális márkanagykövete, Anna Metaxas lesz az est díszvendége (jobbra fent). Az biztos, hogy különleges történetekkel fogja kiegészíteni a a szintén különleges whiskyket.

Az est egy aperitif koktéllal indul, amit az ötfogásos vacsora követ, benne a már említett három whiskykülönlegességgel. A hedonisztikus estet élő akusztikus koncert teszi teljessé, így aki ott lesz a Múzsában egy igazán minden érzéket gyönyörködtető élményben lesz része.

Az első fogás kacsamáj tart, alma, Calvados mártás, fehér homoki szarvasgomba. Az előétel kacsatataki karamellizált fenyőmag és csicsóka. A főétel wagyu steak erdei gombák, fenyőmag és mazsola terijaki. Ezt két desszert követi: egy vaníliás mochi és lime espuma, illetve mogyorós piskóta, méz, citrom.

“Ha hajlandó költeni a luxusra, az egyedülálló minőségre és a hagyományok tiszteletére, akkor az egyik legrégebbi skót lepárlóüzem single maltjával biztosan nem nyúl mellé” – vallja Anna Metaxas, a The Macallan globális márkanagykövete és az est különleges vendége.

November 23-án este a Múzsa és a Macallan nagyon magasra teszi a lécet, aki szeretne ott lenni, az további részleteket tudhat meg ezen a linken.

anna metaxas | múzsa | whisky | Macallan

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram