Close
Fantasztikus videón kel életre Madrid új látványossága

Fantasztikus videón kel életre Madrid új látványossága

Közelednek az ünnepek, a Brut Deluxe építésziroda pedig a karácsony szellemét az IRIS nevű, szemet ábrázoló installációjával idézi meg.

Az elképesztően látványos kültéri fénydekoráció a madridi Plaza Canalejas felett uralja a teret. A piros és kék vonalakból álló installáció lágy fényt bocsát ki és mesésen világítja meg a környezetet.

Ahogy az installációról készült videón is látszik, a szem felülről úgy néz ki, mint egy kráter. Ahogyan azonban a drón közelíteni kezd, az alkotás szabályosan életre kel,

ezt a hatást pedig a fények felerősödése és villódzása pedig csak fokozza.

(Forrás és címlapfotó: Designboom)

szem | karácsony | írisz | iris | installáció

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram